stend tehtud, maru hea sõita nüüd, aga noh niikui midaig ära parandada kohe läheb midagi katki, kuskitl hakkas jahutusvedelikku pritsima ja käigukastil ei ole enam teist käikuToivoku kirjutas:Tänaseks siis vahetatud pendelhoovapuks, rooliotsad ja tagumised pidurisilindrid, lõpuks ometi masin pidurdab nii nagu peab. Homme õhtul veel sillastend. Nüüd aga vaja kõik 4 uut amorti, sest need mis all on kõik nüüdseks läbimärjad
nädalavahetustel ja vahel ka nädalasees näeb teda siin maja ees tiheminiRiki kirjutas:Nähtud eile polütehnikumi juures seismas, mööda sõites tundus täitsa kena
On veits lärmakas jah, alguses mulle meeldis sest seeon ometigi mu "ralliauto" kuid jah loodetavasti järgmise nädalalõpus tuelvad uued suured pütid alla,et vaiksemaks saada. Kiliseb sumpsi klamber põhjaall mis on veidikene ära kulunudpisike528 kirjutas:Sõites näeb hea välja
Ma arvasin, et mu peldikult on sumps vali aga sinuoma teeb isegi minuomale silmad ette:D
Põhjaall kiliseb mingi asi...
jah originaal sild, ei viitsi see aasta seda e28 oma aretama hakata ja kui saab kuskilt paar diffrit ma oleks õnnelikArvo kirjutas:On sul originaaltagasild all? Mul on üks e12 2,8 isendi differ üle küll. Kui huvi võin ülekande ka välja selgitada...