Kui oled kätte saanud siis pese puhtaks ja vaata kriitilise pilguga üle kas kõik muugid liiguvad või on mõned ära painutatud hooletu avamisega või kulumise tõttu. Õnneks saab need lihtsa vaevaga molekulideks võtta ja vajadusel taastada muuke vasejoodisega Samuti tundub, et komplektist plastik katted puudu
Järve Benautos vasakus taganurgas on lõpumüügis vanu varuosasid erinevatele masinatele.
e28 prille 3tk, mingid neerud koos võrega ja veel lisaks mingid neeruplastikud mis tundusid pealevaadates olema 34ja omad.
Hinda ei küsinud, aga ilmselt võileiva hinnaga.
heigo kirjutas:Järve Benautos vasakus taganurgas on lõpumüügis vanu varuosasid erinevatele masinatele.
e28 prille 3tk, mingid neerud koos võrega ja veel lisaks mingid neeruplastikud mis tundusid pealevaadates olema 34ja omad.
Peale olid kleebitud suht võikad hinnad. Neerud 20.- Prillid 20.- (ma ei saanud aru kas 1 pool või mõlemad pooled kokku) kui mälu ei peta, siis kuskil netipoes olid oluliselt odavamad
heigo kirjutas:Järve Benautos vasakus taganurgas on lõpumüügis vanu varuosasid erinevatele masinatele.
Peale olid kleebitud suht võikad hinnad. Neerud 20.- Prillid 20.- (ma ei saanud aru kas 1 pool või mõlemad pooled kokku) kui mälu ei peta, siis kuskil netipoes olid oluliselt odavamad
60 eurot terve nina detailide eest ei ole ju palju? Oleks e32le saada sellsie hindega siis vast ostaks koheselt ära.
60 eurot terve nina detailide eest ei ole ju palju? Oleks e32le saada sellsie hindega siis vast ostaks koheselt ära.
http://www.allcar.ee" onclick="window.open(this.href);return false; on E28 tulede ümbrise plastik 13.80 tk ja neerud 12.20, mõlemad on b osad. Seega ütleks, et ikka suht kirved Benis. E32 neerud on samas kohas 24.30, ja plastikvõre ca 27 tk
Sa pakkusid kitsaneeru komplekte ainult e32le, neid saab tõesti igaltpoolt ja kommiraha eest. Samas jällegi benist saad sa kohapealt kohe kätte mitte ei pea tellima. AGa noh jah parajalt kallimad on nad tõesti.
E28 uued tagavedrud.
Kogu aeg olen arvanud, et 1 vedru ja mõtetu kuulutus. Praegu pilti süvenedes tundub ikka paar olevat.
Kuulutus juba tykk aega yleval olnud. Kui keegi ära ei ole ostnud, on ehk alles.