Pilliks on siis mu esimene e34 ja esimene tds.
Õnnistatud on teda nahksisuga, 2x el aknad, väike kompu, el peegild nagu ikka ja peal on veel kont mis ei tööta.
Auto ostsin mingi venelase käest, kes oli autot suhteliselt hästi hooldanud, ainult seest ei mõistnud seda korras hoida. Esimese korraga küürisin pilli 3,5 tundi. Ise olen vahetanud esisillas mõned puksid, õlid, filtrid. Täna sai vahetatud ka tagumised kettad ja klotsid. Homme lähevad vahetusse paar puksi esisillas mis on pikemat aega juba pagassis kaasa sõitnud. Kuu algul sai tehtud ka kindlustus aastaks ja seda isa nimele, kuna see on esimene auto mis minu nimel ja ei ole veel 25a vana siis minu nimele oleks see lihtsalt liiga kallis. Isa nimele oli aastaks 70 euri, enda nimele oleks olnud 478euri. Plaanis on pill veel üle poleerida, praegu on üks külg jube matt. Mingiaeg sai ka neerud mustaks tehtud. Ise olen pilliga rahul, hakkab aja jooksul üha rohkem meeldima.
Müügipildid:

Praegune olukord:

Kui kellelgi selist juhiistet üle vedeleb siis olen huvitatud ja vähe viisakamat rooli tahaks ka saada

EBK teema ka siis: http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=4&t=189700" onclick="window.open(this.href);return false;