Nonii, täna polnud praktikal midagi teha, niiet sain varem koju. Jätkus energiat õhtul garaažis jamamiseks ka
Ajasin kanali peale, uurisin mis elu allpool toimub. Midagi erilist, üksikutes kohtades ainult vähest roostet, roostesurm peale ning hea küll. Ülejäänud põhi päris korralik, isegi

Summutipüttidel üleminekukohad korralikult läbiroostetanud natuke, niiet keevitamisest vist asja ei saa.
Hommikuti naljakas vaadata, kui auto töötab ning kuskilt põhja alt tuleb tossu.
Lörin on ka vägev, eile üks vanamutt lubas mulle politsei kutsuda, kui garaaži ette parkisin. Hakkas seal lärmama, et lülita mootor välja, mida sa pläristad siin, kutsun politsei.

Sel mutil olid küll närvid vist väga läbi, ei lörise midagi nii hullult tühikäigul. Kimus seal oma koni ära ja läks tuppa. Pärast meelega peenestades sõitsin minema
Niisiis enne ÜV-d peab summutijupid kokku ostma ja esisillas kondid ning ühe õõtsa vahetama. Kontidel on need alumised kummikatted puruks, samas lokse pole.. aga kui juba, siis juba. Juhipoole sai üleeelmine suvi vist Lemförderi uus kont alla, suht kähku otsad andnud.
Park + udu sain ka lõpuks ometi tööle!

Tegin natuke juhtmemajandust ja saingi toimima. Mingi aeg peab "juhtmemajanduse" üle käima, tagumisi hetkel ei ühendanud ära pistikusse. Edukas õhtu.
See talv auto seisma ei jää, kuna ma olen selline inimene kes tipa-tapa ei viitsi käia ning bussiga ammugi mitte sõita.