No veidi uuendust jälle!
Kuna see minu jaoks on esimene omataoline projekt siis mootor oloi jah veidi viltu peal ja kardaani leevendi oli pinges, seega kui korralikult drifti tegin siis hakkas kardaan korralikult laamendama seda´vahepukki!
Laupäeval siis oli mul selline tuhin peal jälle, et võiks teha miskit! Ja vaikselt hakkasin nokkima ning sain moto peale otseks ja tulemus oli päris meeldiv juba:d
Mingi aeg ehk on lootust normaalne lsd differ ka saada siis saab selle kemppi oma sealt kus kurat visata sest sellega ikka tüütu sõita.
Talve jooksul loodan ka 16" veljed semmida śiis saab pidurite kallale minna.
Reedel jõudsid minuni e39 540i 324x30 esimesed pidurid

mis sobivad väikeste modifikatsioonidega külge!
Taha tulevad ilmselt tavalised e28 ketaspidurid ja kässar tuleb hüdrokas, kuna originaal kässari süsteem ketastega varjandil ei ole eriline saavutus minu meelest ja pealegi läheks see kallimaks ka.(plekid, trossid, klotsid, ajamid seal sees jne.)
Kui pidureid hakkan vahetama siis teen kindlasti pilti ka, sest need mis praegu küljes on tunduvad nende suurte kõrval nagu mänguauto pidurid:D
Pidurite koha pealt 1 paha uudis ka! Kuna pidureid on vaja kolimkutes mis asuvad roolikarbi juures veidi ringi ühendada, siis ilmselt pean ma mootori maha tõstma korra kuna sinna ma muidu ligi ei pääse!! Suur töö aga mis seal ikka, selline ehitamine ongi pm selle auto eesmärk:D
Aga selleks korraks uudistega kõik ja järgmise korrani!!