Ma olen pettunud siinses foorumlastes.... Taastamise mõttekus on omaniku otsustada ikkagist. Pahatihti omanikud ei kipu kõike plaane avalikustama, et kas antud juhul on tegemist restaureerimisega või renoveerimisega. Paluks neid kahte asja mitte segamini ajada. Kui vaadat tagasi aega mil antud foorum tegutsemist alustas ei küsinud keegi sellist küsimust, tähtis oli vaid see, et tegemist oli huviliste ringiga kes olid huvitatud just teatud ajastust pärit masinatest. Ma kahtlustan, et igaüks meist on kompinud neid piire: mis on tema võimuses ja mis mitte, milleks ta suuteline on ning mis tulemusega ta rahuldub.. Meile kui kõrval seisjatele jääb vaid lootus, et ehk....
Mul on ääretult hea meel kui keegi leiab rõõmu vanade asjade uuesti kasutusele võtmisest, mulle teeb rõõmu ka see kui näen näiteks E12-et tänaval vuramas

olenemata mootorist ja lisa varustusest, silm lihtsalt puhkab kui näen tõeliselt graatsilist masinat(keskmisest rikkama sakslase auto ikkagist, see viiene )
Seega kutsun teid kõiki lahkemad ja sallivamad olema, ning teen otsa lahti omaniku küsimusele, et kus ma saaks varuosi mida poed enam ei paku!
Palun:

Pakkuda E12-ne komplektne juhipoolne suunatuli, uus, B-kategooria(Fifft)

Juhipoolne terve, liistuga, Kundepoolne defektiga ning liist puudub.
Huvi korral PS!
Ja Marie, kannatust raskel, kivisel, ning kohati auklikul teel

Jõudu ja jaksu! Ära lase kõrvalistel isikutel end heidutada. Kui haarad keevituse, siis sisenda endale ainult üht: annan endast parima, see on MINU auto, OLEN kõikvõimas!
Hoia meid pildimaterjaaliga kursis
Parimat soovides Andres
PS: Eks meil kõigil ole huvi mida üks tüdruk suudab