Auto sai ostetud detsember 2011 ja esialgsete plaanide kohaselt puhtalt jäärajaks ja funiks. Jääle aga ei jõudnudki kuna enne tekkis mootorisse kõrvaline kõrin/sirin. Kuna selleks ajaks olin seda tüüpi autode eluga end rohkem kurssi viind, saigi vastu võetud otsus, et proovin teda hoopis tasapisi korda teha säilitades teda võimalikult originaalilähedasena. Masin ise eestis alates 2011 aasta veebruarist, mina teine omanik eestis. Kuna tehnilisi puudujääke oli praktiliselt igas sõlmes, siis sai märts 2012 suure hurraaga auto laiali lammutatud, omamata eelnevat kogemust nii mahukaks tööks. Lühidalt kokkuvõttes said enamus tähtsamaid asju ligi kahe kuuse töökojas viibimise järel ka korda. Suuremate töödena võib välja tuua keretööd, auto sai üleni üle värvitud. Mootorisse uus ketiliin, plokikaane remont, uued tihendid. Veermiku poole pealt läks vahetusse kõik mis vaja, uued kütuse- ja piduritorud, lisaks veel palju väiksemaid asju. Kuna tol hetkel ei taibanud teemat teha siis vanu asju pikalt lahkama ei hakka. Pigem proovin siin kajastada tulevasi sündmusi. Loomulikult kui kellegil tekib huvi võib küsida ja olen nõus vastama.
Autost lähemalt. Nagu mainitud BMW E30 318 is. 100 kw. Esmane registreerimine aprill 1991. Lisadest võiks välja tuua roolivõimu, manuaalse katuseluugi, ruudulise sportsisu ja 14´´ BBSid. Minu käeläbi on auto saanud omale LSD. Erinevaid asju on ka riiulisse kogunenud, aga nendest täpsemalt kui need auto külge jõuavad.

detsember 2011

suvi 2012
Pilte väga palju pakkuda pole, kui leian siis lisan juurde. Tänaseks päevaks auto teises linnas talvekorteris ja pikk nimekiri seinapeal. Kui ise ka sinna satun siis on plaanis sealt vähemalt käigukastiga tagasi tulla, aga sellest juba järgmises saates. Peace
EDIT:ei saa hetkel pilte nähtavaks, kell juba palju ka proovin homme uuesti.