Valuvelgede puhastamine.
Valuvelgede puhastamine.
Tere.
Valuveljed aja jooksul kokku saanud piduriketastelt tuleva tolmu, pigi ja millegiga veel. On kogemusi kellegil, mis ainega saab ilma värvi kahjustamata selle eemaldada. Olen proovinud pigieemaldajat, diislit ja plekieemaldajat. Tulemus kehvapoolne-osaliselt lahustab-olen harjaga ikka korralikult nühkinud. Värv juba vaikselt matistub, aga mustjas sade ei taha üles lahustuda.
Kogemusi, ettepanekuid kellelgi?
Valuveljed aja jooksul kokku saanud piduriketastelt tuleva tolmu, pigi ja millegiga veel. On kogemusi kellegil, mis ainega saab ilma värvi kahjustamata selle eemaldada. Olen proovinud pigieemaldajat, diislit ja plekieemaldajat. Tulemus kehvapoolne-osaliselt lahustab-olen harjaga ikka korralikult nühkinud. Värv juba vaikselt matistub, aga mustjas sade ei taha üles lahustuda.
Kogemusi, ettepanekuid kellelgi?
E28 525e, 2x E32 ja mõned E34jad.
Müüa E32 735iA Shadowline.
Tel. 57704590. Asub Tallinnas.
Jazzis käisin autot pesemas siis mainisin ka, et mul veljed suht piduritolmu täis. Õeldi, et 1,5 eur/tk saavad happega puhastada.
Ei olnud tookord suuremat raha näpu vahel ja nühkisin kodus ise pärast puhtamaks.
Mina olen katsetanud ka igasuguste asjadega (delta force, fairy, veljepuhastusspreid) aga senimaani on saastast lahti saanud ainult vannitoa puhastamiseks mõeldud Cillit Bang.
Võimalik, et korduvalt tegutsedes see matistab värvipinda. Igapäevasõiduki puhul ei ole nii täpselt seda asja veel hinnanud.
Ei olnud tookord suuremat raha näpu vahel ja nühkisin kodus ise pärast puhtamaks.
Mina olen katsetanud ka igasuguste asjadega (delta force, fairy, veljepuhastusspreid) aga senimaani on saastast lahti saanud ainult vannitoa puhastamiseks mõeldud Cillit Bang.
Võimalik, et korduvalt tegutsedes see matistab värvipinda. Igapäevasõiduki puhul ei ole nii täpselt seda asja veel hinnanud.
e28 528iA '84
Mul oma velgedel oli sama lugu. Autopoe 10 eurosed möginad ei võtnud seda mustust lahtigi. Õnneks sõber töötab Volkswageni esinduses, küsisin talt veljehapet. Sebis mulle mingisugust, ütles et lahjendaksin 1:10'le vms ja kaua ei tohi velje peal hoida vaid peab kohe maha pesema, muidu võtab värvi lahti. Lõpuks lasin ikkagi pmst 1:1'le, muidu olekski jäänud sinna hõõruma. Käed - silmad pärast veits kipitasid, aga vähemalt puhtaks sain 

1.8 power !
Tänud vastajatele.
On kellegil teada, mis poest saab soetada veljehapet.
Arutelu põhjal tundub see kõikse vägevam olevat.
Eelkõnelejale; ega haljas metall kaua puhas püsi. Proovitud tee. Poleeritud rant tuleb kruntida ja lakkida. Ainult vahast ei piisa.
On kellegil teada, mis poest saab soetada veljehapet.
Arutelu põhjal tundub see kõikse vägevam olevat.
Eelkõnelejale; ega haljas metall kaua puhas püsi. Proovitud tee. Poleeritud rant tuleb kruntida ja lakkida. Ainult vahast ei piisa.
E28 525e, 2x E32 ja mõned E34jad.