Ma eeldan et tegemist on alumise jagajaga? Igaksjuhuks kontrolli juhet mis l2heb jagaja kylge, pistik mis on jagaja korpuse kyljes on impulssgeneraatoriga samuti pistetavate klemmidega yhendatud, klemmid kipuvad vibratsiooni m6jul l6dvenema ja ka oksudeeruma ajak2igus.
Olen sellise probleemiga kokkupuutunud, v6ttis ikka jupp aega enne kui j2lile sain
number 10 sektsioon
Samuti saab kommukat kontrollida nii et yhendad 1.5v patarei jagaja kylge minevasse juhtmesse(imiteerid impulssgenekat).yhendamise ja lahti yhendamise k2igus peaks syytepoolist s2rtsu tulema
mul peaks olemasolema see kommukas ja ka juhe mis tuleb jagajast. Aga jama selles, et ma sõidan homme hommikul 10:30 eestist jälle ära ja ei tea kas leian ta Garagest ülesse. aga kui sul kiiret pole siis augustis mingiaeg tulen eesti jälle.
Greger kirjutas:mul peaks olemasolema see kommukas ja ka juhe mis tuleb jagajast. Aga jama selles, et ma sõidan homme hommikul 10:30 eestist jälle ära ja ei tea kas leian ta Garagest ülesse. aga kui sul kiiret pole siis augustis mingiaeg tulen eesti jälle.
augustini ei kannataks mitte , poisid tahavad juba rooli pääseda