nuga kirjutas:Täna hommiku liikus treileril suunaga tallinna poole hõbedane e3. Kes tunnistab ülesse?
E3 3,3L automaat, nahksisu, enamus omaaegseid kellasid/vilesid küljes, k.a. kont, el aknad/luuk jne. Sain paar km ka roolis olla, masin väga heas korras. Siia foorumisse see auto tõenäoliselt ei jõua, kuna omanik pole eriline interneti inimene. Võibolla suudan teda mõjutada mõnele kokkutulekule tulema Masin pidi ka "hea" hinna eest müügis olema aga praeguses maj seisus seda tõenäoliselt keegi ei osta.
Tegu on, ARK-i väitel, esimese pikendatud kerega E3-ga Eesti registris.
jäi pildile. telefon ei tee just parimaid pilte ja taust pole ka parim
See tundub see masin, mis aastaid tagasi Raadil ühes aias seisis.
Paljud tuttavad käisid seda hiilimas, kaasa arvatud mina.
Aga siis ei olnud see müügiks.
Hiljem keegi on mulle maininud, et ostis selle ära. Äkki oli kasutaja flash5 .
Juba tükk aega.
Kevadel millalgi mõõda sõitsin, siis oli kapott üleval ja poistekari ümber. Ilmselt ostuhuvilised.
Kunagi mõtlesin ise ka seda uurima minna, aga nüüdseks olen vist sellest east välja kasvanud, mil kõigile vedelevatele 520i-dele lipikuid kojamehe vahele jätsin .
Haagel (veidi linnapoole sõites teisel pool teed) oli ka üks heledam E28. Ma ei tea, kas see ka veel liikvel on. Pole viimastel kuudel eriti tihti liikunud sealt mõõda.
Pärnus olen ka ühtteist liikumas näinud. Mingi aeg sõitis üks vanapapi halli e28'ga ringi, Audru kandis tuli üks kord samasugune e28 vastu nagu endalgi ning eile õhtul nägin veel ühte halli e28't Riia maanteel seismas. Krdi palju liigub neid haisid ikka
plaanis on muudatused küll, aga kõik on sellised, et soovi korral saab originaal seisu taastada. lõikuma ja painutama ja laiemaks ja spoilasi jne asju ei tule.
Omanikuga sai paar sõna juttu aetud.. Kiire ülevaatuse ja jutujärgi on arvamus : Kere heas, kui mitte väga-heas korras. Üks omanik..saksamaalt toodud. katuseluuki ainult pole. Ja juhikarp tahab natukene parandamist.
Pidi tulema juuli lõpus eestise.. eks siis näeb.
"Old bmw isn't just a classic.
It's a sign of having good taste in cars" - S.Müür
Autode varuosad Pärnus
Küsimused või päringud PM'i