Vaja end kuidagi üleval hoida, ehk kribamine aitab
Just originaalsus ongi see mida selle auto puhul ise oluliseks pean, ning eks ta seepärast ka teistele silma jäi. Kuigi pakkusin ka korralikemaid eksemplare, kuna ei pidanud enda oma päris kaane vääriliseks.
Pealegi on mu auto püsivas valmisolekus liikumiseks, st. et pikemalt liiklusest kuhugi remonti auto ei kao, seda nii finantsilistel kui sõidumõnu puudumise põhjusel. Seepärast on ka auto suht lipiti-lapiti, tänu millele tekkis ka mõni hea idee, aga küll ta kunagi korralikuks saab.
Esivedrustus on originaal, midagi tõstetud ei ole. Täpselt samuti ka tagavedrustus, vedrud ja amordid vahetatud ühel ajal ja uute vastu, all 13" velg 65se rehviga. Kui vaatad originaalses vedrustuses e21-te siis just selline vahe ongi rehvil ja koopaäärel
Madaldusvedrustus poleks juba originaalsus ja ma ei poolda eriti madaldust, rääkimata mingitest vedrude lõikumisest, sest sellises seades on kalaga päris mõnus kauneid Eestimaa kohti avastada, nagu pisike linnamaastur
Esinumber ja ka tagumine vajaks lihtsalt uut värvkatet, eurokad tulevad sellele autole ainult üle minu laiba

Asukoht õige, kinnitustüüp veidi väär.
Porikad on rohkem kere kaitseks, kivitäkked, pori, püsib kauem puhtana. Originaalsete otsimine käsil.
Kardinad on tagant kadunud, ilma jälgi jätmata.
Hetkel ongi ainukesed asjad mis oma silma veidi riivavad porikad, tagapõlle mustaks värvitud nurgad, vale kinnitusega tagumised peatoed ja tagaaknal kõlarikatted (mis on küll oldschool aga siiski mitte originaalsed), aga ehk on lootust neist vigadest lähiajal lahti saada.
Rean, ei pane pahaks ega võta südamesse, just sarnast vastukaja ootakski, pidev kiitmine ja nunnutamine tüütab ju lõpuks ikka ära
Ja ma ise ütleks ausalt enda auto kohta - normaalne, ei midagi enamat.