Lihtsate murede üldteema
M30B28 külge 3,5l moto sisselaske kollektori arendamine annab miskit juurde?
Pildid Sinu autost - http://ardoholts.com/
Suht-koht. Ma millalgi võrdlesin runnerite läbimõõte/pikkust, minuarust seal vahet polnud. Vaakumiotsade arv peaks L-jet ja motronicul erinev olema lihtsalt.
Võimalik, et uuema (E34, E32) kollel on kanalite suurus teistsugune, pole uurinud. Samas pikkus peaks ikka sama olema, seega ei tohiks mingit vahet olla.
Võimalik, et uuema (E34, E32) kollel on kanalite suurus teistsugune, pole uurinud. Samas pikkus peaks ikka sama olema, seega ei tohiks mingit vahet olla.
There's no school like old school, and I'm the fucking headmaster.
Autol kippus siis seistes aku tühjaks minema ja selgus, et kaitsme nr. 5 all on midagi, mis imeb seda. Multimeetriga kontrollisin.
Aga ei leia mina internetist, et mis täpselt seal all on? Võtsin kaitsme ära ja siis polnud enam kesklukku, tahhokat, raadiot ja OBC-d. Kaitsmekarbi peal oli veel igasuguseid kahe-kolmetähelisi lühendeid.
Oskab keegi öelda, et misasi see nr.5 kaitsme alt kõige tõenäolisemalt seda voolu imeb?
Aga ei leia mina internetist, et mis täpselt seal all on? Võtsin kaitsme ära ja siis polnud enam kesklukku, tahhokat, raadiot ja OBC-d. Kaitsmekarbi peal oli veel igasuguseid kahe-kolmetähelisi lühendeid.
Oskab keegi öelda, et misasi see nr.5 kaitsme alt kõige tõenäolisemalt seda voolu imeb?
M535i
M20B20 hommikul või peale pikka aega seismist ei taha iseseisvalt käima jääda ja puperdab. Soojaks käies aga käivitub ja sõidab ideaalselt. Jube bensuving on ka hommikul ülepea, nagu oleks segu ülirikas. Ja kas tühikäiku saab sel mootoril kuskil kruvida suuremaks-väiksemaks ? 92kw ja jagaja on küljepeal.
Kas 2.4td eesmised püstakud on samad mis 2.0 bensukal ning kui erinevad on diisli ja bensuka kütusepaagid ?
Kas E30, E34, E21 istmed (just esimesed?) istuvad E28sse ilma suuri lõikusi-keevitusi tegemata ?
Mis on E28 spidoplokkide tüüpviga, et kogu krempel ära sureb ? St mul on 3 spidoplokki kuid küll ühes ei tööta miski peale bensuseieri, teises jälle tahokas ja spidomeeter, kolmandas on taho asemel kell aga spido ikka ei tööta jms ? Kas seal plokis olevad akud on ainult servise tulede jaoks või on neil tähtsam ülesanne ka ? Pole küll suuremasi elektrik kuid läbipõlenud radasi ma ei tähendanud üheski spidoplokis..
Loll jõuab rohkem küsida kui 10 tarka vastata
Kas 2.4td eesmised püstakud on samad mis 2.0 bensukal ning kui erinevad on diisli ja bensuka kütusepaagid ?
Kas E30, E34, E21 istmed (just esimesed?) istuvad E28sse ilma suuri lõikusi-keevitusi tegemata ?
Mis on E28 spidoplokkide tüüpviga, et kogu krempel ära sureb ? St mul on 3 spidoplokki kuid küll ühes ei tööta miski peale bensuseieri, teises jälle tahokas ja spidomeeter, kolmandas on taho asemel kell aga spido ikka ei tööta jms ? Kas seal plokis olevad akud on ainult servise tulede jaoks või on neil tähtsam ülesanne ka ? Pole küll suuremasi elektrik kuid läbipõlenud radasi ma ei tähendanud üheski spidoplokis..
Loll jõuab rohkem küsida kui 10 tarka vastata

Tühikäiku saab kruvist reguleerida, detail 19:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E28/S ... ld_system/

http://bmwfans.info/parts/catalog/E28/S ... ld_system/

e28 520i -> e34 525iAT -> Sierra Gt & Sierra
Ise ka alles vaikselt õppinud M20 mootorit, algul ei jaganud mõhkugi
E34 istmed peaks sobima ilma suuremate muutusteta, keegi tegi selle E28'l, taguistmed mahtusid samuti ära. Täiesti töötavat spidoplokki ei ole ka nii lihtne leida, endalgi töötab ainult bensu oma ning tahhokas.

e28 520i -> e34 525iAT -> Sierra Gt & Sierra
Veepump on selline kulumaterjal, mida võiks mõne aja möödudes välja vahetada, kas just iga aasta, aga 10 a tagant küll.nawu kirjutas:Kas kuidagi visuaalselt annab veepumba seisukorda kuidagi hinnata ka peale lõtkukontrolli? Mingit kulumist v midagi ka saab vaadata? M30 veepumbaga tegemist siis.
e28
M30 keemine kyll igatepidi läbi nämmutatud teema, aga kulunud veepump vast purskkaevu veel paisupaagis ei tekitaks?Cardo kirjutas:Veepump on selline kulumaterjal, mida võiks mõne aja möödudes välja vahetada, kas just iga aasta, aga 10 a tagant küll.nawu kirjutas:Kas kuidagi visuaalselt annab veepumba seisukorda kuidagi hinnata ka peale lõtkukontrolli? Mingit kulumist v midagi ka saab vaadata? M30 veepumbaga tegemist siis.