http://bmwclassic.ee/323/flash/aqj Salapoldid vaja velgedele panna Kahju, et see nüüd nii seal seisab. Varsti tassitakse puhta laiali. Võiks mõnele tõsisele huvilisele äära anda. Aga et siis kahest kokku keevitatud...?
23. August 1939, der Tag der unser Leben veränderte.
ot sain ma õigesti aru, et see seisab niisama ja ootab emexit?
mul oleks pakkuda dokumentidega e23 kere varsti (galeriis kuldne entusjasti oma) ..ehk leiduks huviline kes tahaks 2 peale kokku 1 ära taastada?
karu kirjutas:SEE ei oota emexit omanik nägi seda alles täna ja ma arvan et ta viib minema selle
Kas oskad öelda mis plaanid omanikul sellega on? Las teeb sellest... pooleks saetud ja kokku keevitatud autost ühe korraliku pildiseeria ja paneb galerisse
Aga miks mul on tunne, et see on vanema tüübi masin?? Või mu silmad petavad mind
Jaan kirjutas:Aga miks mul on tunne, et see on vanema tüübi masin?? Või mu silmad petavad mind
Uuema tüübi masin on ju
On vist jah Kujutan siin endale juba igasuguseid asju ette Pimedas tehtud pilt, tagatiiva liist on puudu, esistange alune osa tundus kuidagi vanema tüübi oma olema, värvitoonist ei saa muidugi midagi aru kuigi esmamulje oli selline... '70-date lõpu heleroheline metallik Nojah. Vihmarenn on uuema masina oma ja... tegelikult esimene suunatuli tundub tähelepanelikumal vaatlemisel laiem... Ja peeglid ka veel
vanemal ja uuemal on põhjad erinevad tegelikult ei tohix kokku sobida, aga tagaots on mäda ja sellel mingi haige hind oli mingi 6kilo vist ,võin teile nr. sebida kui soovite
Ei tea kas meil on selle numbriga midagi peale hakata? Mõtlesin, et ehk teeb omanik selle hoopis korda! Loomulikult võib "äraviimine" tähendada mitut asja.
karu kirjutas:esiots on korralik , tagaots mäda esiotsapärast võib ta ära küll osta
Ei tea kui korralik? Siledate liistudega (ma mõtlen ikka täiesti siledate, ilma ühegi mõlgita) esivõresid/neere on? Kui on siis ei tea kas omanik neid ära ei taha müüa?
MA EI tunne omaniku võin teile nr. sebida endiselt, seda ei mäleta kui korralikud neerud ja liistud on, aga kapotialt kunagi vaatasin, esiotsa saax kasutada kui mõnel on ära mädanenud
karu kirjutas:MA EI tunne omaniku võin teile nr. sebida endiselt, seda ei mäleta kui korralikud neerud ja liistud on, aga kapotialt kunagi vaatasin, esiotsa saax kasutada kui mõnel on ära mädanenud
Kui tüli ei tee võid omaniku numbri mulle privasse panna