Ma ei lasknud masinal nii kuumaks minna et ta selle punaseni päris jõuaks aga kuna ma nüüd täna selle lahti kiskusin siis peab tõdema et seal polnud enam vett kuigi ma üritasin koguaeg seda vett sinna peale kallata, jõed ojad bensukad jne.
Arvasin, et plokikaas andis selle peale otsad aga visuaalse ülevaatusega ma mõradsid nagu ei näinud kuid kõver võib ta ikka olla. Tihend tundus ka selline enamvähem kuid arvestades et tegu on 25 a vana autoga ja see kuulus enne mu vanaisale kuulumist mingile veel teisele inseneerile siis tundub hästi hoitud olevat. Silindril igatahes hoonimisjäljed veel näha.
Tundub, klapisääretihendid on ikka jube kehvas seisus kuna sisselaske ja õhulugejavahelises lõdvikus oli lausa õliloik

Seega edasine plaan oleks pea korda teha ja siis tahakski teada et kuidas neid klapisääretihendeid kõige lihsam vahetada oleks, olen kunagi kuskilt lugenud et nad olid õrnakesed ja et mingi lihtsa torusüsteemiga sain nad paika koputada, kui palju sellest nüüd tõde ma ei tea aga ees see igatahes mul on. Kavas ka kaas lihvimisse viia. Seoses selle lihvimisega ehk keegi oskab Tartus mõnda meistrit soovitada. Ma käisin EMÜ-s mingit "metalli praktikat" tegemas ja seal uudistasin treipinkide ruumis keevituskojas ringi ning hakkasin sealse keevitajaga (Valeri) juttupuhuma, see hetk oli mul 535 e34 ja samuti tahtsin kaant lihvida, ta andis mulle ühe meistri numbri Ants Uibo. Oskab keegi ta tööst midagi rääkida? ning palju see lihvimine maksab, olen nii erinevaid hindu kuulnud.
Lisan ka paar pilti (moblaga tehtud), mu arust 4 sil kolb on kuidagi kannatada saanud ja tundub, et päris suured vahed on kolvide ja silindri vahel.
Olen avatud kõikidele soovitustele!
Tänan
Siim