Selle auto näol ei ole tegemist küll klassikalise BMW-ga, aga ühe huvitava autoga sellegipoolest.
Andmed siis järgnevad:
Tootja - ALPINA Burkard Bovensiepen GmbH + Co. KG
Tootmisaastad - 1996 - 1999
Minu auto - 1997/2
Tootmisarv kokku - 88tk
Minu auto - #027
Värv - BMW Individual Petrol-Mica Metallic
Sisu - ALPINA bi-color
HJ / kW: 265 / 195 at 5800rpm
Max vääne - 330Nm at 4200rpm
Tippkiirus - 265km/h
Kiirendus 0-100km/h: 6,6sek
Kast - 6-käiguline manuaal

Seda värvi B3 3,2 kabrioid on veel vaid üks - #009.
http://www.alpina-archive.com/?p=6825&n ... abrio-#009
"Rohkem" võib seda värvi leida E34 ja E39 kerega Individual M5-tel
Ostes oli auto suhteliselt õnnetus korras. Veermik läbi, katus ei töötanud, mingi anomaalia jahutuses jne. Samas ei midagi nii hullu, et suure rahaga parandada ei saaks.

Tehnika poole pealt läksid uued šarniirid, rooliotsad, mingid suured puksid taga, amordipadjad, käiguhoovastiku plastpuksid koos sõrmedega, käigukasti simrid, mootori termostaat, radikas, väntvõlli andur, tuled, posu plastdetaile jne. Veljed sirgeks, sillad joonde ja kõik muu taoline, mis teile ilmselt vägagi tuttav on.
Tegemist jätkub ka järgmiseks hooajaks.
Auto ise on muidu täitsa tore. Ostetud ühe vana-tuntud Alpina diileri juurest, esimesed eluaastad veetnud lõuna-Prantsusmaal ilmselt suvekodu autona. Seejärel sattus, peale pisikest randevuud viinamarjaväljale, ühe juristi proua autoks. Viimane selle nii käest ära ilmselt lasigi. Ost oli ka suhteliselt huvitav - lühidalt öeldes - nägin 4 udust pisipilti, mille peale kandsin raha ühe BaurTC tuttava kontole saksas ja volitasin viimase auto enda nimele kirjutama.

Miks just see auto? Soovisin kindlasti kabriot - ülejäänud BMWd mul ju kõik neliveolised. B3 3,2 oli mulle teadaolevalt viimane kabrio, mis tuli Alpina tehasest. B3 3,3 (e46) tuli juba BMW liinilt. Seega viimane "päris" Alpina.
Miks mitte M3? Esiteks - haruldus - 88tk versus mustmiljon

Ah jaa - hiire pesa oli seekord mootori peal mati all