Salongi soendus
Salongi soendus
Tere, probleem on siis selline,et minu E28(518)-al ei puhu otse peale sooja õhku,kuid klaasile ja jalgadele puhub.Ometi on soendusradikas puhastatud,õhukanalid üle kontrollitud ja kõik korralikult kokku tagasi pandud.Kõik 5 võret,mis on suunatud kehale,neist tuleb ainult külm õhk.
Milles asi,äkki oskab keegi aidata?

Re: Salongi soendus
See on jah natuke tobe, et otse ja külgedelt sooja õhku ei tule. Mul niiske ilmaga koguaeg küljeaknad udusedSaar kirjutas:Tere, probleem on siis selline,et minu E28(518)-al ei puhu otse peale sooja õhku,kuid klaasile ja jalgadele puhub.Ometi on soendusradikas puhastatud,õhukanalid üle kontrollitud ja kõik korralikult kokku tagasi pandud.Kõik 5 võret,mis on suunatud kehale,neist tuleb ainult külm õhk.Milles asi,äkki oskab keegi aidata?

E34 & E32
Aga siiski minul külje klaasidele puhub sooja õhku-need 2 ümmargust,mis on nendele suunatud.Olen midagi natuke kuulnud,et 2 keskmist ja 1 suur nende kohal nagu e34,neist peaks ainult külma õhku tulema,aga 1 spidoka kõrval ja teine pardaka kõrval,neist ma arvasin,et tuleb ikkagi soe õhk.Mul endal1986.a. hai. Kui teil on õigus,eks ma pean siis hakkama talvel puid alla viskama
.Tänan vastuste eest!

Kui ikka jahutus süsteem ja soojendus radikas seest puhtad ning korralik termostaat sees, siis kütab talvel niimis kole. Sai ühe e28 528i paar aastat sõidetud, ei tulnud küll ette et külm oleks hakanudSaar kirjutas:No jah soojemate ilmadega kütavad klaasi ja jalgade kanalid ka ära,aga kui on ikka -20 kraadi,siis on ju ikaldus

Carclassic OÜ
Ei hakka uut teemat tegema, aga kas keegi seletaks mulle ära kuidas see soojendus e28 vunkab. Probleem selles, et tuleb sooja aga sellist oiget. Ma kardan, et suuremate külmadega ei küta ära mul salongi.
Olen uurinud süsteemi ja milleks tal seal salongi tulevate voolikute vahel mingi elekrtiline klapp/kraan on? Mida teeb see asi rooli all vasakus ääres, vaakum jookesb läbi. Ennem kui asja lammutama hakkan suudab keegi äkki mulle selle süsteemi toimimise ära seletada.
Olen uurinud süsteemi ja milleks tal seal salongi tulevate voolikute vahel mingi elekrtiline klapp/kraan on? Mida teeb see asi rooli all vasakus ääres, vaakum jookesb läbi. Ennem kui asja lammutama hakkan suudab keegi äkki mulle selle süsteemi toimimise ära seletada.