Pole küll veel klassikaliste bimmerite kohta küsitud aga mitmel kasutajal ja liikmel siin on haininade kõrval ka vähemklassikalisi pille seismas-sõitmas näha olnud ... Ja EBK-s vastama polda just kiired. Mul aga käed sügelevad, tahaks "uue pereliikmega" midagi ette võtta
Kas E36 alla E34 veljed sobivad?
Auguvalem ja keskava on sama, ET 35-45 15-25 vastu. E34 veljed jäävad veidi väljapoole siis.
Mis teevad E34 tavalised 15" plekid E36 all? Tavavedrustuse ja näiteks 195/65 rehviga vastu käima ei hakka kuskile?
E34- Veljed lähevad e28'le
E36-Veljed lähevad e28'le ( väikse muudatustega) endal olid kogemused et ei istunud ET35 taha. hakkas vastu õõtsa käima tasakaalustus jullad.. ja ees hakkas velg käima vastu amoordi vedru kannu ( ennem ütlesin püstak, valesti sõnastasin ennast)
"Old bmw isn't just a classic.
It's a sign of having good taste in cars" - S.Müür
Autode varuosad Pärnus
Küsimused või päringud PM'i
E34 veljed E36 all istuvad väga "väljas". Plekkidega ilmselt hullu ei ole, kuna plekid on tavaliselt ise kitsad, aga laiema E34 offsetiga veljega näeb E36 tõsine värd välja (Märjamaal kunagi liikus E34 mõõdus E36 M3 replikatega E36 kupee, sellel olid reaalselt rattad koopast väljas). Sõidumugavust ei oska kommenteerida.
E34 originaal offsetiga ET20 ja kuni 8" laiad istuvad väga normaalselt alla, 7,5" laiused jäävad täiesti ilusti koopa äärest sissepoole.
Enamasti on probleem rehvis et pannakse lai pastel alla nii umbes 235 ja 245 ja siis muidugi ei saa mahtuda koopasse ära. veidi kitsam ja madalam rehv ja mahub väga ilusti.
seega mul on sulle rohtu. Ma saaksin sulle 4 plekk velge ka müüa kui soovid kuna. Pean täna rehvid maha võtma velgedelt ja homme sõidavad rehvid ära haapsallu uuele omanikule.