O: E21-le tahomeetri koos digit. kellaga või ilma
O: E21-le tahomeetri koos digit. kellaga või ilma
Ainult siis tahomeetrit digitaalse kellaaja näiduga.Kellaaja reguleerimis nuppu ja juhet pole vaja.
Nimelt soov see intallida 318i peale ,tahaks nagu pöördeid näha
Nimelt soov see intallida 318i peale ,tahaks nagu pöördeid näha
Viimati muutis Indrek I, 08 Dets 2005 03:28, muudetud 1 kord kokku.
Kontakt: viis kaks viis üks kolm üks üks
Esimene tähelepanek pole kusjuures päris korrektne, kelladeplokid saab kõiki osasid omavahel vahetada teiste samaväärsetega (bensunäidiku-äär (koos muude märgutuledega), temperatuurinäidiku äära (koos õlirõhu jne tuledega), spido, kell/tahho.)sysi kirjutas:Mõned tähelepanekud -
1) Kelladeplokki tervikuna on märksa lihtsam vahetada, kui hakata tahhomeetrit eraldama plokist (kui sa seda teha mõtlesid).
2) E21 4cyl tahhomeetreid on suht vähe liikvel.
Just omale tahhot installides arvasin ka et ei hakka laiali kakkuma, aga siis selgus et teisel plokil ei tööta õlirõhu tuli, see ei sobinud mitte... Siis mõtlesin et tõstan tahho endale kella asemel, seal oleks aga see tobe kellareguleerimise auk jäänud plokki, mida tahho puhul pole vaja

ja siis sai tahhoka plokki igaks juhuk tõstetud kõik 3 ülejäänud originaalploki osa + tahho jäetud sellest plokis...
kõik tükid on ristpea kruvikeerajaga lahtikeeratavad, kokku mingi 8-12 kruvi oli vist ainult...
Teise väitega aga olen vägagi nõus

Lisaks, minu autol oli ka kellade taga juhtmed olemas tahho jaoks(ilusasti pistukuga, ainult järgiühendamise vaev)
Ahjaa, kui kellade plokki lahti ei võta, ei saa sa tahhot ka kalibreerida (seal on väike kruvi, millest saad natuke muuta pöördeid), sest minu oma näitas alguses tyhikäiguks 300 pööret 800 asemel...
kogu lammutamine võttis mul aega mingi 2 tundi, aga selle aja jooksul, kombineerisin erneivad kelladeploki osi, panin asja kokku paar korda tagasi, selgus et midagi ei sobi, võtsin lahti jälle, jne, puhastasin saadu kelladeplokki seestpoolt jne:P

esimese tähelepaneku kohta ütleks ka omalt poolt: no ega seal midagi keerulist küll ei ole, täitsa huvitav kruvide kruttimine

teise tähelepaneku kohta - 6 sil tahhomeetreid annab kuuldavasti ümber kohendada 4 sil jaoks. Täpset skeemi ise ei oska küll hoobilt välja käia aga kui õieti mäletan siis tqhq.ee foorumis oli sellest kunagi täpsemalt juttu.
edit: kirjavead.
Viimati muutis Arvo, 27 Nov 2005 21:51, muudetud 1 kord kokku.
E10 2002
ma arvasin ka et ei tasu käppima hakata, aga sisude ümbertõstmiseks läks kokku mingi 8 minutitArvo kirjutas:![]()
esimese tähelepaneku kohta ütleks ka omalt poolt: no ega seal midagi keerulist küll ei ole, täitsa huvitav kruvide kruttimine
teise tähelepaneku kohta - 6 sil tahhomeetreid annab kuuldavasti ümber kohendada 4 sil jaoks. Täpset skeemi ise ei oska küll hoobilt välja käia aga kui õieti mäletan siis kunagi tqhq.ee foorumis oli sellest kunagi täpsemalt juttu.

seega jah, midagi keerulist seal ei ole...
tglt ei olegi nagu kellajaoks kohtaIndrek I kirjutas:no vahet pole ,kui keegi soovib võib ju mulle ka kogu näidikuploki müüa
aga kui panna tavaline tahaokas siis kuhu käib kell
võib ka tavalist tahokat pakkuda

minul on kell raadio küljes praegu, samuti käe peal, ning kaelas ripub ka mobiiltelefon, kus on ajanäitaja integreeritud:P