BMW e28 528i, 1985, redline
Pildid jäid mul maale, aga pole hullu, küll jõuab.
Lõppkiiruse saavutamisest rääkides, siis pole proovinud ja pole ka kohta selleks, aga probleem saavutamises ei ole see kindlasti. Edasi liigub ta küll paremini kui eelmine kombo(originaal kolled ja originaal hooratas), aga see võib ka muudes asjades kinni olla.
Igatahes seda jõudu on tänavale küllalt ja rohkemgi, rajale ilmselt see aasta ei jõua kuna teha veel kõvasti.
Lõppkiiruse saavutamisest rääkides, siis pole proovinud ja pole ka kohta selleks, aga probleem saavutamises ei ole see kindlasti. Edasi liigub ta küll paremini kui eelmine kombo(originaal kolled ja originaal hooratas), aga see võib ka muudes asjades kinni olla.
Igatahes seda jõudu on tänavale küllalt ja rohkemgi, rajale ilmselt see aasta ei jõua kuna teha veel kõvasti.
Kergema hoorattaga saavutab ikkagi kiiremini - pöörlevat massi, mida on tarvis üles kiirendada on vähem. Lihtne analoog - kergema autoga on kiirendus parem.Õige,eksisin,pigem auto saavutab lõpp kiiruse pikkema aja jooksul, vähemalt nii oli minu e30-l.
Järelikult pidi mängus olema mingid muud tegurid, aga mitte hooratta kergus

There's no school like old school, and I'm the fucking headmaster.
Sai siis natuke auto reaalset jõudu mõõdetud.
Tulemuseks tuli 312.2hp@ 5981rpm / 420Nm@ 4666rpm. Mõõdetud Ligur Motorsis.
Mina olen rahul, arvestades seda et mootorisse sisse pole piilunud.
Eks mingi aeg tuleb videosid ka, siis lisan
Teeks graafikust ka pildi, aga pole millegagi teha, mis teeks selge pildi
Tulemuseks tuli 312.2hp@ 5981rpm / 420Nm@ 4666rpm. Mõõdetud Ligur Motorsis.
Mina olen rahul, arvestades seda et mootorisse sisse pole piilunud.
Eks mingi aeg tuleb videosid ka, siis lisan

Teeks graafikust ka pildi, aga pole millegagi teha, mis teeks selge pildi

Pole ammu midagi kirjutanud.
Sai auto garaazist välja aetud ja tolmukiht maha pestud (käivitus pärast pikka talve poolest pöördest). Kahjuks veermiku poolt pole ehitada jõudnud, tööd lihtsalt liiga palju.
See suvi proovib rohkem sõitmas ka käia, muidu rohkem seisab ja rõõmu autost vähe
Väike meeldetuletus Ligur Motorsi külastusest
http://www.youtube.com/watch?v=j9dv8ai3DFI
Sai auto garaazist välja aetud ja tolmukiht maha pestud (käivitus pärast pikka talve poolest pöördest). Kahjuks veermiku poolt pole ehitada jõudnud, tööd lihtsalt liiga palju.
See suvi proovib rohkem sõitmas ka käia, muidu rohkem seisab ja rõõmu autost vähe

Väike meeldetuletus Ligur Motorsi külastusest
http://www.youtube.com/watch?v=j9dv8ai3DFI
Olen siin sõitnud vahepealt päris 1000-1500km ja sõita on hea. Aga ajapuuduse tõttu midagi uut korda saatnud pole.
Kogun ennast mingi päev ja üritan värvkattele lõpuks korraliku vesilihvi ja poleeri ära teha, siis saab ehk mõne ilusa pildi ka teha
Ahjaa, ostsin tagumistele velgedele ka rehvid, nüüd neli ühesugust ratast all, aga tahaks esimesed ka veel välja vahetada madalama profiiliga rehvide vastu.
Juunikuus sai ka raadil testimas käidud ja vaadatud milleks masin võimeline on. Youtube´s leiab mõned videod ka.
Maanteel on kütusekulu selle 2.93 ülekandega ulmeliselt väike, pöörded peaks arvutuste kohaselt olema 2200rpm umbes(tahho näitab aiateibaid) ja mootor töötab maantee sõidul põhimõtteliselt vaakumis, sest varba otsaga tuleb 90km/h kiiruse juures gaasi hoida ainult
Lisaks on õrnalt gaasi andes kuulda ka kuidas asi vaakumist välja tuleb 
Kogun ennast mingi päev ja üritan värvkattele lõpuks korraliku vesilihvi ja poleeri ära teha, siis saab ehk mõne ilusa pildi ka teha

Ahjaa, ostsin tagumistele velgedele ka rehvid, nüüd neli ühesugust ratast all, aga tahaks esimesed ka veel välja vahetada madalama profiiliga rehvide vastu.
Juunikuus sai ka raadil testimas käidud ja vaadatud milleks masin võimeline on. Youtube´s leiab mõned videod ka.
Maanteel on kütusekulu selle 2.93 ülekandega ulmeliselt väike, pöörded peaks arvutuste kohaselt olema 2200rpm umbes(tahho näitab aiateibaid) ja mootor töötab maantee sõidul põhimõtteliselt vaakumis, sest varba otsaga tuleb 90km/h kiiruse juures gaasi hoida ainult

- Kristjan S
- Klubiliige