m40 voolik
m40 voolik
Kuna ma eb k foorumist vastust ei saa , siis küsin siit.
No m40 on ju tehasest klassikalise rullnokal aistevahel.
Segusiibri lähedalt sisselaskekollktorist tuleb 2 peenikest vaakumivoolikut .
üks neist läheb bensusurveregulaatorisse , aga kuhu läheb teine?
Muuseas kysin veel , kas mingitmoodi saab vahet teha e30 m40 mootoril ja e36 m40 mootoril?
No m40 on ju tehasest klassikalise rullnokal aistevahel.
Segusiibri lähedalt sisselaskekollktorist tuleb 2 peenikest vaakumivoolikut .
üks neist läheb bensusurveregulaatorisse , aga kuhu läheb teine?
Muuseas kysin veel , kas mingitmoodi saab vahet teha e30 m40 mootoril ja e36 m40 mootoril?
Tulihingeline bmw fänn:)
Re: m40 voolik
Sellistele küsimustele vastatakse ehk kõige pädevamini e30 foorumis.killer666 kirjutas:Kuna ma eb k foorumist vastust ei saa , siis küsin siit.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
Teine läheb läbi klapi ja sõefiltri kolmanda toruga taha benapaagi juurde.
Erinevad on karterid , e36 on karter sillatala taga. Klapikambri kaanel õli sissevalamise punn on e30 tulemüüri pool, e36 on jagaja pool (kuigi olen näinud e30 ka ees, aga enamasti ikka taga)
Plastik kate sisselaske kolle peal on e30`l väike, e36`l on tükimaad suurem ja mäletamist mööda oli selle tarbeks lisakinnitus ka kolle peal.
Erinevad on karterid , e36 on karter sillatala taga. Klapikambri kaanel õli sissevalamise punn on e30 tulemüüri pool, e36 on jagaja pool (kuigi olen näinud e30 ka ees, aga enamasti ikka taga)
Plastik kate sisselaske kolle peal on e30`l väike, e36`l on tükimaad suurem ja mäletamist mööda oli selle tarbeks lisakinnitus ka kolle peal.
tel 55570186 - e30 varuosad
Sellepärast , et siin foorumis on mingi vanem või vigane soft , mis ei luba pildi aadressi lõpus midagi muud olla kui faililaiend. Kui ma valin galeriist väiksema pildi , siis on seal aadressi lõpus mingi mudru ja siin ei näita seda pilti.
Võib olla, et ma teen midagi valesti.
Ja ilmselt see m40 vooliku teeema pole eriti aktiivne ka , et peaks mingit jõudlust vähendama.
Võib olla, et ma teen midagi valesti.
Ja ilmselt see m40 vooliku teeema pole eriti aktiivne ka , et peaks mingit jõudlust vähendama.
Tulihingeline bmw fänn:)