mootori tihenditest...

Kõik tehnilised küsimused.
Vasta
Arvo

mootori tihenditest...

Postitus Postitas Arvo »

Probleem siis vanakooli mootorite tihenditega, mida ka originaalosana enam tellida ei saa.
Kas kuskil müüakse ehk suure lehena erinevadi tihendimaterjale millest saaks sobiliku kujuga tihendi välja lõigata? Või kannatab ka vastutusrikkamaid kohtasid (nt õlitermostaat kus rõhk ja temp võivad olla päris suured) lihtsalt mõne hermeetikuga jätta? Ma ise esimese hooga sedasi hästi ei usaldaks aga kui kellegil on positiivseid kogemusi sel teemal jagada siis ootan soovitusi :idea:
E10 2002
Kasutaja avatar
Cardo

Postitus Postitas Cardo »

Millisele mootorile siis enam ei saa ?
e28
Arvo

Postitus Postitas Arvo »

Vanema otsa M30 mootorist siis käib jutt. Enamus asju on veel tellitav aga mõned spetsiifilisemad tihendid pole enam saadaval.
E10 2002
Kasutaja avatar
Priit
Klubiliige

Postitus Postitas Priit »

Müüakse lehena materjali. Victor Reinz oli tootja minu mäletamist mööda. Ja ühes pakis oli koos kõikvõmaliku läbimõõdu ja iseloomuga lehtesid. Piisavalt suur et klapikamprikaane tihend näiteks välja lõigata.

Aga.. see ise lõikamine on jama. Proovisin ühte keerulisemat lõigata ja kuidagi ei saanud niihea kui vaja ning kippus katki minema. Lõpuks sain enne ikkagi kusagilt õige tihendi tellitud kui sellest materjalist lõigatud.
e12, e21 Baur, e46 Alpina, e85, e90 Alpina, f25 Alpina
Kasutaja avatar
tõnis
Klubiliige

Postitus Postitas tõnis »

Mina tellisin läbi Raunexi e3 mootorile nii ülemise kui ka alumise tihendi sarja. Tootjaks oli Reinz ning pakendid sisaldasid ka neid tihendeid mida enam üksikult tellida ei saa.
Samas pakub nii Reinz kui ka Elring eri mõõdu ja paksusega tihendi materjali lehtesid, saad edukalt ise lõigata mis tihendit vaja on, hind ei olnud ka eriti ulme.
Carclassic OÜ
Vasta