Tere,
palju maksab autodele mõeldud värv? Olen teadlik, et odav värv e. kõnekeeli rekkavärv on umbes 15 - 20 eur / Kg aga normaalsete metallik värvide maksumusi on internetist pea võimatu leida. Kui keegi teab, mis need hinnad on soomes, ei ütleks ka sellisest infost ära. Kas kellelgil on autot värvima viies ehk ka selline info meelde jäänud, palju E21 neid värviliitreid võtab? Kas 2 tuleb ära või on see optimistlikult vähe? Igaljuhul inimesed, kes oma haininasid värvima viinud, võiksid mulle oma kogemusi siin teemas pajatada.
Ettetänades!
Auto värvi maksumus
Auto värvi maksumus
BMW E34 525i 125 kW & BMW E34 540i 210 kW & BMW E36 325i 141 kW Cabrio
BMW M5 & BMW E90 320d
BMW M5 & BMW E90 320d
-
deeberi metallikvärvid tuleb 3l töösegu ümmarguselt 100 euri+lakk 100 eur
Mina värvin näiteks üleni terve auto ära 3.5L värviga, aga kasutan ka märg-märjale krunti, katab värv lihtsalt paremini
(ukseääred, kapotid, luugid jne seest poolt ka värvi alla ikka)
Kõige odavam ongi osta korraga 3L, sest siis tuleb liitri hind väikseim, aga 1L kaupa ostes on vist hind isegi kahekordne
(see siis devoris)
Mina värvin näiteks üleni terve auto ära 3.5L värviga, aga kasutan ka märg-märjale krunti, katab värv lihtsalt paremini

Kõige odavam ongi osta korraga 3L, sest siis tuleb liitri hind väikseim, aga 1L kaupa ostes on vist hind isegi kahekordne