Juba tehtud:
paigaldasin uus õlijahutuse radikas ja el. ventilaatorid(2x10")
mingi tuunigut plaanis pole, aint panin BORBET A valuveljed, ees 17x8,5" ja taga 17x10"

-Myyr- kirjutas:Foorumi ilusaim diisel(Y)
Täitsa mõnusa väljanägemisega
selles asjas kõige tähtsam on kiiruss2si kirjutas:kust kuradi kohast te neid turbodiisleid välja võlute, ise vahin eesti ja soome müügiportaale ja kusagilt ei leiakui mõlke eemaldada natuke siis väga kena masin
kas sa ära ei väsi juba? iga uus auto mis foorumisse tuleb, on su esimene post madaldusest soigumine. iga inimene otsustab ise kui kõrge tal auto istub. vaevalt et omanikule ühegi siit foorumist inimese arvamus üleüldse korda läheb.J-Rider kirjutas: Mina sätiks eesimese otsa samale kõrgusele tagumisega, mõtlen just rehvi ja koopa vahet.
Raimo.
Ei väsiKivunz kirjutas:kas sa ära ei väsi juba? iga uus auto mis foorumisse tuleb, on su esimene post madaldusest soigumine. iga inimene otsustab ise kui kõrge tal auto istub. vaevalt et omanikule ühegi siit foorumist inimese arvamus üleüldse korda läheb.J-Rider kirjutas: Mina sätiks eesimese otsa samale kõrgusele tagumisega, mõtlen just rehvi ja koopa vahet.
Raimo.
Mitte , et Turosnailil poleks vinge auto....aga....no ytlen vihjeks niipalju, et vaata mu signatuuri!-Myyr- kirjutas:Kuidas nii?Piimanina kirjutas:Myyr.....ma kardan et seda pole kauaks!-Myyr- kirjutas:Foorumi ilusaim diisel(Y)
Täitsa mõnusa väljanägemisega
TurboSnail kirjutas:Take it easyPiimanina kirjutas:Mitte , et Turosnailil poleks vinge auto....aga....no ytlen vihjeks niipalju, et vaata mu signatuuri!see on mu igapäevane liikur mitte taastamis projekt, ole rahul
Ma ise eeldan, kui vaadata autode arvu mis omanikul olnud on. siis ostan-müün-vahetan äkki? aga eks ta kohe ütleb meilepriit282 kirjutas:masin juba müüki pandud - miks siis?
oli aktiivne kuulutus, kehtib veel 8 päevaJ-Rider kirjutas:Ma ise eeldan, kui vaadata autode arvu mis omanikul olnud on. siis ostan-müün-vahetan äkki? aga eks ta kohe ütleb meilepriit282 kirjutas:masin juba müüki pandud - miks siis?kui see saladus ei ole.