K:mis võib olla põhjus et pihustid ei tööta
K:mis võib olla põhjus et pihustid ei tööta
panin oma isendile m20b23 mootori peale ja sellega kaasneva juhtmestiku.juhtmestik sai lapitud ja on korras nüüd,aga probleem on selles et pihustid (välja arvatud külmkäivitus pihusti)ei tööta.otse vool peale andes pihustid toimivad.olen proovinud teist aju ja vahetasin terve jagaja koos hall anduriga ära miski pole aidanud.mootril on märgid paigas ja läheb 6 pütipealt 6 sekundiks käima kuni üle ujutab külmkäivitus pihusti poolt.kütuse surve on ka normaalne.ehk keegi oskab aidata?
rõhku sai mõõdetud otse pumbast
kui rõhuklapp vahele panna siis oli 2,7.Proovisin e 28 520i üht pistikut lahti ja kokku mis läheb spidomeetri taha ja avastasin et e 28 ei tööta siis kui see lahti teha (sama juhe mis mul on lahti)aga mul on e 21 originaal kellade plokk ja seda juhet ei saa sinna panna.see on see juhe mis tuleb aju pistiku kõrvalt 3 juhet .ehk keegi oskab öelda kuhu need ühendada võiks ,et masin tööle saada?

Ikkagi kontrolli AJU. Uuesti . Mina sain oma moto tööle alles 3 ajuga ja miskised releed ja peakaitse ka tõrkusid. Mul oli sama moodi jamamist.
Lõpuks oli ikkagi aju viga. Tean seda kahjuks oma kogemustest.
Lõpuks oli ikkagi aju viga. Tean seda kahjuks oma kogemustest.
E28 520i, E28 524TDA, E32 730IA x2 ja mõned E34 ka.
Ostan E23 projektikaks.
Sigmar
Tel.56913150
Ostan E23 projektikaks.
Sigmar
Tel.56913150
must - TahhomeeterJohny kirjutas:juhtmete värvid olid :must,roheline ja valge musta triibuga
roheline - Aju toide. toide süütelukust ja ilma selleta auto ei käi! omal nahal kogetud, külmalt lükkab hetkeks käima külmkäivituspihusti toel kui siis enam ei käivitu. Ajule toide ja auto käis.
valge musta triibuga - minu pistikul oli kollane, mis läks ökonomaiseri jaoks.
Kõige tähtsam, ühenda rohelisele vool peale!
Ja kokkuvõttes oli ikkagi kasutaja jx esimene vastus õige arvatavasti siis