e32 750 mootoriga mure

Kõik tehnilised küsimused.
Vasta
taats

e32 750 mootoriga mure

Postitus Postitas taats »

tervist, mu 750 külmalt käivitub heasti, mida soojemaks saab, seda nõrgemaks jääb mootor, soojalt gaasi anda ei tohi, võtab hinge kinni ja lõpuks sureb sootuks välja, hiljem enam tööle ei saa, isegi ei luba enam. on kellelgil sellise asjaga kogemusi?
Kasutaja avatar
trevi

Postitus Postitas trevi »

Kõlab nagu mootori temp anduri ahelas oleks katkestus (nt andur ise katki). Esimese asjana kontrollida, mis on temp anduri takistus. See võiks olla samas suurusjärgus nagu järgmisel datasheetil. : http://www.bosch-motorsport.de/pdf/sens ... TC_M12.pdf
Ma V12 eriti ei tea, kuid ei imestaks kui seal oleks mõlema mootoripoole jaoks eraldi temp sensor.
There's no school like old school, and I'm the fucking headmaster.
taats

andke andeks kuid olen suht roheline. kas oskad öelda kus kandis see andur asub, vöi äkki saab aju klemmide otsast kuskilt seda mööta? tänud
taats

ma leidsin kolm andurit olevat kõrvuti, üks on kolme otsaga, kui ma ei eksi siis see on salongi jaoks, kaks on kahe otsaga, kuid üks on beeši värvi, teine must ja testeri tulemused on erinevad. ma nüüd ei saa aru, kas on üks anduritest omadega hukkas, vöi on need erinevad andurid.
Vasta