Naageli E28 524d 1986 - Müüdud, LUKKU
Sisu riie
Tere kõigile jälle!
Järsku keegi teab, kust või kuidas saaksin täpselt sellist istmeriiet, nagu mul on (sinine)? Sest kuidas muidu ma oma istme korda saaksin (juhi istmel on keskmise riideosa peal väike kulumise auk ja seljatoe ääreriide sees on vähe suurem)? Kas kuskilt tellida annab?
Tänud ette!
Järsku keegi teab, kust või kuidas saaksin täpselt sellist istmeriiet, nagu mul on (sinine)? Sest kuidas muidu ma oma istme korda saaksin (juhi istmel on keskmise riideosa peal väike kulumise auk ja seljatoe ääreriide sees on vähe suurem)? Kas kuskilt tellida annab?
Tänud ette!
Iste
Otsin siis täpselt sellist esimest istet, mis oleks korralik! Järsku on kellelgi pakkuda?

Järg
Vahepeal on auto saanud madaldusvedrud ja loomulikult muud nipet-näpet hooldust-remonti ka, mis on vana auto puhul tavaline. Mõni pilt ka. (See 17" velg on ühe E38 alt piltide jaoks laenatud, selle pärast ka liiga suur rehv seal peal)

- Kristjan S
- Klubiliige
Mina ka ja kusjuures mul ongi üks (loe: 4) 15" kärg Miglia 1000, mille ma kohe-kohe alla panen ja mida ma neli päeva poleerisin ja seejärel lakkida lasin. Ainult keskmised kapslid on puudu ja ilmselt neid kuskilt ei leia ka. Rehve otsisin ka pikalt-pikalt, aga mida ei saanudki, olid 225/55 R15, seega alla läheb tagasihoidlik 205/60. Pildid katsun ka teha esimesel võimalusel ja siia riputadaKristjan S kirjutas:Pooldan haidel ikka suuri kärgesi, kuid see velg on väga hästi õnnestunud selle auto all.