e21 315 käigukast

Kõik tehnilised küsimused.
Vasta
vanapagan

e21 315 käigukast

Postitus Postitas vanapagan »

Kas keegi oskab öelda et ,kas 315 e21-le paigaldati ka 5 käigulisi käigukaste või olid ainult nelja käigulised. Minu omal on 4 käiku ja üritasin paigaldada uuema tüübi 5 käigulist mis oli nõks pikem ja polnud kohta kuhu spidomeetri trossi paigaldada- muidu mootori otsa sobis küll. Saaksin äkki nõksu ökonoomsemaks. Mootori vahetasin juba 1,8 vastu välja.
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

E30 küljest võetud kastidel ei ole enam spidomeetri trossi kohta. E21, E12 M10 5-käigulised on harv nähtus turul. Aeg-ajalt neid ilmub välja aga kaovad ka koheselt. Kui kasti vahetad, siis läheb ka kardaan vahetusse.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
sillufromIV

Postitus Postitas sillufromIV »

Minu 315 oli 5-se kastiga (e30-lt). Seal oli lisaks kardaanile ümber tehtud ka plaat, mis käigukangi kinni hoiab. Asi toimis. Kui on huvi mõõtude vastu, siis saaksin mõõta või tuled ise vaatama.

Neid moditud juppe siin ei paku, kuna midagi neist läheb ilmselt omal kasutusse veel aga aimu saaks, mis vaja ümber teha.
Berlingo 1,4i; Suzuki gsx 750 RW '94; Skoda Rapid Scout TSI; Suzukid Samurai 1,9d '02 ja Jimny '99, Hyundai H1 '06
vanapagan

Postitus Postitas vanapagan »

No põhi mure ongi tegelikult spidomeetri trossis sest tahaks ikka et spidomeeter toimiks. Hoovastiku saan kindlasti toimima.Aga kust selle teise sobiva kardaani saab. Kas mõnel bmw tüübil on sobiv olemas või tuleb ise lühemaks teha. Samas mul on olemas küll veel mitmeid bmw kardaane tagavaraks.
Vasta