K: e28 m20b20 kohta mõningad küsimused
K: e28 m20b20 kohta mõningad küsimused
Ehk pealkiri sobib. Pilliks siis 1985a. 520i m20b20 mootoriga.
Küsimused siis:
1. Kus asub sellel bensiini pump?
2. Kas kuskil peale kapotialuse on veel kaitsmeid?
3. Kus asub salongi ja pagassi valgustuse kaitse?
4. Kus maal on temp. seier kui on saavutanud normaaltemperatuuri?
Küsimused siis:
1. Kus asub sellel bensiini pump?
2. Kas kuskil peale kapotialuse on veel kaitsmeid?
3. Kus asub salongi ja pagassi valgustuse kaitse?
4. Kus maal on temp. seier kui on saavutanud normaaltemperatuuri?
e28 520i 85a.
Tel: 56765614
Re: K: e28 m20b20 kohta mõninga küsimused
1. Põhja all, parema tagarattakoopa lähedal.

Pildil see must junn, bensiinifiltri kõrval.

2. Minu teada kaitsmed ainult kaitsmekarbis
3. Kaitsmekarbis. Kaitse nr.5 (8A) - pagasniku ja salongi valgustus
4. Temperatuuriseier näidikuplokis keskel, peaks olema normaalne töötemperatuur.

Pildil see must junn, bensiinifiltri kõrval.

2. Minu teada kaitsmed ainult kaitsmekarbis
3. Kaitsmekarbis. Kaitse nr.5 (8A) - pagasniku ja salongi valgustus
4. Temperatuuriseier näidikuplokis keskel, peaks olema normaalne töötemperatuur.
e28 528iA '84
See ka ununes, et see on vanema tüübi mootor (92kw).
1. Paagi sisest pumpa sellel siis pole? Kui pole paagis, kas siis ka see rikub pumpa kui kütet on vähe sees enamusajast? Paagisisest pumpa peaks ju kütus jahutama ja seal on küll nii, et lõpuni tühjaks ei soovitata lasta.
4. Kas termostaat võib põhjustada seda, et temp ei tõuse sinna keskele? Jääb külma ja normi keskele.
1. Paagi sisest pumpa sellel siis pole? Kui pole paagis, kas siis ka see rikub pumpa kui kütet on vähe sees enamusajast? Paagisisest pumpa peaks ju kütus jahutama ja seal on küll nii, et lõpuni tühjaks ei soovitata lasta.
4. Kas termostaat võib põhjustada seda, et temp ei tõuse sinna keskele? Jääb külma ja normi keskele.
e28 520i 85a.
1. Minu kogemus ütleb, et paagisisest pumpa pole.
Vähe kütust ei tohiks rikkuda, kuna sel juhul ikkagi kütus on pidevalt pumbas. Tühja paagiga pakun, et kiilub kinni pump.
Kui sul pumbas mingi probleem, siis soovitan ka kontrollida kaitsmekarbi kõrval asuvat kütusepumba releed.
5. Jah, kaitse 5. Ja ka kaitse 11.
Vähe kütust ei tohiks rikkuda, kuna sel juhul ikkagi kütus on pidevalt pumbas. Tühja paagiga pakun, et kiilub kinni pump.
Kui sul pumbas mingi probleem, siis soovitan ka kontrollida kaitsmekarbi kõrval asuvat kütusepumba releed.
5. Jah, kaitse 5. Ja ka kaitse 11.
Seoses termostaadiga tekkis küsimus, et acar.ee on müügil 2 termot: ühel on tihendite arv komplektis 1 ja teisel 3. Mis vahe neil on ja mille järgi vahet teha kumba mul vaja on?
Seal on normaalsed hinnad neile aga kas need toimetavad ka ikka? On ehk keegi selle lehega kokku puutunud.
http://www.acar.ee
Seal on normaalsed hinnad neile aga kas need toimetavad ka ikka? On ehk keegi selle lehega kokku puutunud.
http://www.acar.ee
e28 520i 85a.
-
Aga kas on omal raske kataloogist õige pilt välja otsida ja sealt vaadata?aronz12 kirjutas:Ei oska siis keegi vastata et mille järgi arusaada kuma mul vaja on? 1 või 3 tihendiga siis.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E28/S ... t_housing/
CSi, ti, i, RT, TC1, D