Priit Peljo kirjutas:Ma ei tea, kas on ikka viisakas avalikult teavitada, et kus seisavad seisvad autod?
Kaheotsaga asi.
Kui omanikule ei meeldi, et tema auto on siin eksponeeritud, siis võiks ju sellest teada anda. Samas nii võiksime ju me kõik oma autod "kuuri alla" peita ja neid mitte kellegile kunagi näidata või soovida et kui meie sõidame siis kõik panevad silmad kinni ja fotokad tasku
Teisalt on oht et seisev auto tõmbab ligi kahtlast kontingenti. Kuid ma ei usu et siinses foorumis on isikuid kes lähevad võõraid autosid varuosadeks lammutava või veelgi enam veavad seisva hai kokkuostu
Pigem on sellisel infol positiivne mõju, sest nii mõnigi seisev auto võib leida uue omaniku kes seisvale autole elu sisse puhub ja uuesti maanteed mõõtma paneb.
Vana omanik võibolla ei taha/viitsi aktiivselt müügiga tegeleda või arvab et ei tasu ära, võibolla seisab lihtsalt nurgas kuni kokkuostu viiakse, jne.
Samas võibolla ootab paremaid aegu kui autoga tegelema hakatakse.
Sellesmõttes võikski siin olla selline teema ja siis kes tunneb huvi läheb uurib lähemalt ja annab hiljem siin teada, kas seisab niisama või ootab tegemist või läheb müüki vms.
Vähemalt mina arvan nii
ps. tegelikult võiks Klassikaliste Bmw-de klubil olla samuti nn. infobaas vanadest Bmw-dest mis Eestis liiguvad/seisavad st. kõik, ka need mis pole foorumis kasutajate autode all esindatud (analoogne nagu Celica foorumil galerii).