eix22 kirjutas:e30`tega siis ühel pool ja nüüd haide peale üle jah
Madalaks ei soovita samuti lasta.
Jahh, E30 aeg on läbi.
raits85 kirjutas:tore et see hõbenool siia klubisse sattus.kui mingit juppi vaja läheb või remondi küsimusi tekib siis võid minupoole põõrduda.
tulede ja udukate lülitid olemas ja vb leiab ka muud asjad.
madalaks ei soovita küll eesti teedel ühtegi autot lasta.
Selge selge.
Helar1 kirjutas:Madalaks laskmisega pole midagi hullu, kui talvel ei sõida. Peamine asi et lamavast üle lähed nii, et karter lamavat ei katsu.
Aga pildid oleks väga positiivsed ja edu! Mismoodi sul mõte kõht vastu maad lasta on? Colioverid või mõni muu odavam lahendus nagu vedrud lühemaks?
Ei teagi veel, elame-näeme. Aga kevadeks peab madal olema! Ja kevad on minu mõistes siis kui ma bike välja ajan, ehk kohe siis kui enam miinust pole ja asfalt kuiv on, hahaa.
Pilte teen kindlasti varsti.
------------------
Eile sai auto veidi heli sisse - uued juhtmed korralikult veetud, ette kõlarid, taha ovaalid, taha tehti uus aknalaud musta nahaga. Tulemus jäi vägagi viisakas. Kuna oli kiire siis rohkem praegu ei teinud, aga tuleb peadselt juurde asju ma arvan.
Täna saab auto uued tagasilla puksid siis.
Tõstsin täna auto üles et alla vaadata... ja mis ma näen... (arvake ära)... Põhi on alt jumala ilus, polegi eriti roostet kuskil... positiivne.

Vaatasime ka kõik muud asjad üle mis tegemist vajavad, ja õnneks vägapalju polegi vaja asju vahetada - esimese stabika kondid, tagumised piduriklotsid (metallid juba), käigukasti tagumine simmer, veovõllide kummid. Selle krempli tellisin ära ja esimesel võimalusel alla.
Ken