Miks sellel räbalal pöörded peale jäävad?
Täna on nii teinud, et kui käigu võtan välja, hüppavad pöörded 1600 peale ja jäävadki sinna, panin käigu sisse, vajutasin pidurit ja tõstsin sidurit, nii lasin siis pöörded alla, võtsin jälle käigu välja, ikka hüppavad 1600 peale tagasi, jumala närvi ajab ma panen põlema selle auto.
Koguaeg ta ei tee nii, aind vahepeal...vahepeal jäävad pöörded 1000 peale.
Steven kirjutas:Miks sellel räbalal pöörded peale jäävad?
Täna on nii teinud, et kui käigu võtan välja, hüppavad pöörded 1600 peale ja jäävadki sinna, panin käigu sisse, vajutasin pidurit ja tõstsin sidurit, nii lasin siis pöörded alla, võtsin jälle käigu välja, ikka hüppavad 1600 peale tagasi, jumala närvi ajab ma panen põlema selle auto.
Koguaeg ta ei tee nii, aind vahepeal...vahepeal jäävad pöörded 1000 peale.
Ja ma ei taha uskuda, et viga gaasi trossis on.
aga trossi kontrollida ikka võid,uskumine uskumiseks aga fakt on see ikkagi et vahest tahab ka tross vahetust.
Vana auto = rohkem nagu hobiauto , mitte igapäevaliikur .
Remondid teise auto kõrvalt ja kunagi saab kõik vahetatud
Edaspidi naudid kilomeetreid , mil temaga maanteid mõõdad
Võib olla täiesti OT jutt aga on nähtud vanemaid TD masinaid, mis sõidu ajal on läinud "lõhkuma" s.t. pöörded laes ja mingi väega enam alla ei saa. Kui ma õieti mäletan, on probleemiks olnud õlileke läbi turbo sisselaskesse.
Ruut: Aga minu autol hetkel seda viga ei ole, sest kui õli läheks põlema, siis ei saaks autot seisma jätta ega midagi. Käisime sõbra passatiga venemaal just ja tal jäid pöörded peale, süüte välja keeramine ei aidanud midagi, lõpuks lõikasime kütusevoolikud puru, siis jäi seisma ja lõi yhe jahutusvedeliku lõdviku puru.
Keerasime kütet maha pumbast, nüüd on pöörded normaalsed, aga vahepeal ikka jäävad 1500 peale jne, aga kui paar korda piirajasse lasen, siis kukuvad pöörded normi..käisin diislikeskuses, seal öeldi, et kui nii teeb, siis peab pump paska täis olema vms, panin siis karla auto kütuselisandit mehiselt ja noh...vahepeal ikka teeb nii et jääb peale, aga nagu ma ytlesin, kui paar korda piirajasse lasta, siis jäävad pöörded normi...
Ei ei teagi nüüd siis, hetkel jätsin auto maja ette käima, las käib natuke, äkki kütuselisand aitab.
No kui läbi turbo hakkab juba mootor õli põletama, siis ei aita kütusetoru läbi lõikamine midagi, ainuke mis aitaks on õhuvõtu kinni panemine, aga ole julge ja pane 6-7000rpm töötaval diiselmootoril õhuvõtt kinni
See konkreetne lisand aitab kusjuures väga hästi teatud vigade puhul. Igast fordi roimad hakanud pärast selle lisamist töötama paremini kui varem
No sellel peaks olema see süsteem , kust jookseb tosool läbi ja vajutab gaasihoovast pöördeid peale , kui mootor külm on. Võibolla see süsteem streigib äkki?