M30B34 vaakumvoolikud
M30B34 vaakumvoolikud
Küsimus oleks, et kas vaakumvoolikute korrasolek võib mõjutada tühikäigupöördeid? Kui ja, siis mitu meetrit seal kapoti all neid kokku olla võib?
Ikka möjutab, kui saab kuskilt nn lisa öhku siis pöörded köiguvad. Lihtne testida kus kohast lisa öhku juurde imeb on piduri puhastus vedelikuga (speri selline) lased voolikute peale ja kui mootori töös tekib muutus möne vooliku peale lastest siis sealt see lisa öhk ka vaakumi süsteemi imbub. Lihtne 

e28 528i & e21 316
e21 315 & e6 2000
Saab 900c
e21 315 & e6 2000
Saab 900c
Tänud!
Homme läheks siis peale eksamit ostaks omale kuskilt neid voolikuid.
Oskate äkki öelda, kui pika ja kui jämeda vooliku ma ostma peaks?
(Kunagi oli mul turbomootoriga Saab ja tal oli vaja 2 erineva jämedusega voolikuid)
Teiseks. Kui kellelgi aega on, siis äkki viitsib ta ette lugeda kõik vähegi võimalikud asjad, mis mõjutavad tühikäigu ebaühtlust?
Kõige huvitavam on see, et see ebaühtlus tuleb üllatusena. Mõnikord on kõik täiesti korras ja siis üks hetk sidurit alla lastes sureb välja.
Homme läheks siis peale eksamit ostaks omale kuskilt neid voolikuid.
Oskate äkki öelda, kui pika ja kui jämeda vooliku ma ostma peaks?
(Kunagi oli mul turbomootoriga Saab ja tal oli vaja 2 erineva jämedusega voolikuid)
Teiseks. Kui kellelgi aega on, siis äkki viitsib ta ette lugeda kõik vähegi võimalikud asjad, mis mõjutavad tühikäigu ebaühtlust?

Kõige huvitavam on see, et see ebaühtlus tuleb üllatusena. Mõnikord on kõik täiesti korras ja siis üks hetk sidurit alla lastes sureb välja.