O: Tagumist vasakut tuld, tagumist plekki...

Klassikaliste BMW'de varuosad, varuosadeks müüdavad autod ja ajastukohane lisavarustus.
Vasta
cheech

O: Tagumist vasakut tuld, tagumist plekki...

Postitus Postitas cheech »

Tervist, otsin siis seoses kindlustusega endale korralikku tagumist vasakut tuld (korraliku kroomiga), ja oleks vaja siis ka korralikku nn peput ehk siis tagumist plekki. Kogu auto taguosa oleks pmst vaja peale tagastange.
Juhtus mul vanemal vennal siis jah minu autoga väike õnnetus, sõideti tagant sisse ja nüüd otsingi siis juppe endale, et haikala liikvele jälle saaks.
Tuli peaks väga korralik olema ja taguplekk võiks väga minimaalse roostega olla.

Aitähh!
cheech

tagastanget oleks ka siiski vaja, kroomi osa võiks vähemalt terve olla, et ei saaks näppu läbi rooste lükata, võib olla tuhmunud jne. Võib muidugi ka shadowline'i stanget pakkuda
fiziks

Postitus Postitas fiziks »

ehk tunned ise kuju järgi ära, kumma poole tuli see pildil on? :) ma ausalt öeldes, et viitsi nuputada praegu, aga pakkuda sellist siis oleks...
http://yfrog.com/4xdsc06609mj
cheech

see on parempoolne tuli...
Ja mul oleks siiski väga korralikku tuld vaja, korraliku kroomiga ja tervete klaasidega.
fiziks

Postitus Postitas fiziks »

ok selge :) kuigi, klaasid on sellel tulel ju täiesti terved?! ja tegelikult ongi kroomraamiga, seal on õhuke kiht mingit odavat aerosooli peal, mis vähe kangemat kemikaali nähes kaob nagu tinatuhka...
reyo22

Postitus Postitas reyo22 »

mul tagatulesid palju pean vaatama et äkki leian miskit:) ja plekki ka on mul tagaosas
e28 528i , 525i
Suunatuli on nagu kondoom, kui pauk käib siis mõtled miks seda ei kasutanud;)
cheech

ütleks veel niipalju, et asjadega on suhteliselt kiire...
reyo22

Postitus Postitas reyo22 »

see siis vasakpoolne tuli korraliku kroomiga, hinnaks on 300kr ,vajab lapiga puhastamist Pilt
e28 528i , 525i
Suunatuli on nagu kondoom, kui pauk käib siis mõtled miks seda ei kasutanud;)
Kuller525

Postitus Postitas Kuller525 »

tagatuled olemas ja korralik tagaluuk ka olemas.
Vasta