LUKKU auto müüdud
LUKKU auto müüdud
Võib lukku panna, vaatamisi oli 0 ja nii ka jääb 

Viimati muutis need4beat, 29 Aug 2011 14:12, muudetud 1 kord kokku.
haid tartus
Tartu ikka jamh, eks ma teen pilte ka kui tegelema hakkan taga.. osta vaja on sinna siis ventikas, kaitsmete kaas, kapoti avamise kang. selle sinise sisu tahaks ka välja vahetada.
Viimati muutis need4beat, 29 Aug 2011 14:13, muudetud 1 kord kokku.
Siit saad ehk näpunäiteid:need4beat kirjutas:ok,kõlab keeruliselt ning kallilt, pigem liivakas, kuid kuidas ligi pääseda sinna kannu juurde olevasse avasse...mis just tuuleklaasi ja kannu ja küljetiiva vahele jääb,tundub,et relakaga lahti lõigata sealt kõik?
http://www.bmwclassic.ee/galerii/album642
E34 & E32
Jap,seal ta hetkel sõbra maja ees seisab,aga varsti toon koju ära,kui saan paar hädavajalikku asja (tiivik,piisav kogus vett jahutussüsteemi).täna käisin veendusin,et läheb tõesti paugust käima ning käib päris mahedalt,küll on pöörded päris madalale krutitud,töötab ta sellegi poolest probleemideta.Siin kohal küsiks ka,et kust tühikäigu pöördeid juurde saab kruttida.
Viimati muutis need4beat, 29 Aug 2011 14:14, muudetud 1 kord kokku.
Ma küsiks vastu, et milleks sa neid tõsta tahad? Kui palju siis pöördeid praegu tühikäigul on?need4beat kirjutas:,et läheb tõesti paugust käima ning käib päris mahedalt,küll on pöörded päris madalale krutitud,töötab ta sellegi poolest probleemideta.Siin kohal küsiks ka,et kust tühikäigu pöördeid juurde saab kruttida.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
pöörded
Esiteks pole ma harjunud,et mootor käib nii aeglaselt,et pota-pota,mine tea mis vanal mootoril pähe võib lüüa,äkki sureb välja suvalisel hetkel, teiseks kohaltminekul (tal on selline sidur ka,et kohe hakkab lahutama,mu jaoks harjumatu) peab litsuma gaasi liialt enne siduri lahutamist...kuigi eks inimene harjub kõigega, algul siputab, pärast ripub rahulikult
äkki harjun ja ega see pole esmatähtis ka nagunii.
Pöörete kohta ei oska vastata kohe midagi,spidomeeter ei tööta,tahhokas ka mitte,temp andur samuti mitte. bensiini näitab
iseenesest kasutaja cheech ostis omale töötava spidoka ja tal nüüd töötab...tahhomeeter vähemalt
. üks nipp veel on kuidas spidokat tööle saada aga eks seda ole aega veel proovida

Pöörete kohta ei oska vastata kohe midagi,spidomeeter ei tööta,tahhokas ka mitte,temp andur samuti mitte. bensiini näitab

iseenesest kasutaja cheech ostis omale töötava spidoka ja tal nüüd töötab...tahhomeeter vähemalt

Viimati muutis need4beat, 29 Aug 2011 14:15, muudetud 1 kord kokku.