5. mail, algusega 18.15, aadressil Tartu, J. Tõnissoni 1, algab referaadi kaitsmine teemal "Autohobindus Eestis- klassikaline BMW ja tema omanik." Kaitsmine kestab seni kuni kõik oluline on öeldud, kuid praeguse seisuga arvestan u. 1 tund kuni 1,5 tundi. Seega lõpp kuskil 19.30-19.40. Nagu õigele kaitsmisele kohale siis mu mul on ka oponent, kes on suurem khm, autopede

kui mina. Omal ajal kirjutas tema enda noorliikme referaadi teemal B-gruppi rallikatest (Peugeot 205 turbo, Audi Quattro S1, Lancia Delta S4, jne). Ootan igatahes huviga, mida tema sellest kõigest arvab.
Umbes tund enne kaitsmist teen huvilistele majatuuri ning räägin natuke Eesti Üliõpilaste Seltsist (EÜS) ning sellest, mis asi see Selts on.
Kaitsmisele on oodatud kõik huvilised, kuid eriti need, kes olid abiks referaadi koostamisel (vastasid küsimustele).
Kindlasti ootan ma, et foorumlased, sealhulgas klubiliikmed, tuleksid koos enda taastatud BMW-ga või muidu korras BMW-ga. Mu tõsine unistus on EÜS-i liikmetel suud ilatsema ajada sellest vaatepildist, mida tegelikult me foorum endas peidab.
Ma olen ka ise endale teadvustanud, et nende jaoks, kelle tööpäev lõpeb u. 17.00, on tegu võrdlemisi ebamugava ajaga. Süsteem on aga selline, et kaitsmised toimuvad neljapäeviti ning teistel nädalapäevadel on muud üritused. Seega paratamatus.
Kõikidele neile, kes võtavad enda silmarõõmu (BMW siis

) kaasa, hüvitan ma vaeva õlles. Praeguse plaani järgi tuleb 2 kasti (40 pudelit) kindlasti, kuid ma üritan vastavalt võimalustele rohkem välja panna.
Kui hästi läheb saab ehk süüa ka, aga õlu on toredam seega panustan sellele
Kuna mu enda jaoks on siin foorumis mõned tõsised lemmikud siis neile kavatsen ma eraldi kirja saata. Teid on hoiatatud
Kõik kes soovivad üritusest osa võtta või soovivad muidu infot, palun kirjutada asjast teemasse. Mul on tarvis ligikaudset huviliste arvu.
(Sedakorda olen BMW ajalooga hoolikam

)
Tänud tähelepanu eest!
Ebling/Jaanus