Klassikaliste BMW'de rajapäev 04.09.2010
Vabandan, et ei saanud tulla, kuna ei leidnud service autole roolijat.
Samas olen tänulik endale, et nina õue ei pistnud, kuna mingi häda on tervisele kallale tulnud, loodan järgmisel üritusel kohal ikka olla.
Aegasid vaadates tundub, et tegu oli paduvihmase rajaga, aga Tanel mainis kohapeal, et ilm on suurepärane ja rada kuiv. Seega paistab, et selliseid üritusi on rohkem vaja tekitada. Tanel ootan uut kuupäeva !!
Samas olen tänulik endale, et nina õue ei pistnud, kuna mingi häda on tervisele kallale tulnud, loodan järgmisel üritusel kohal ikka olla.
Aegasid vaadates tundub, et tegu oli paduvihmase rajaga, aga Tanel mainis kohapeal, et ilm on suurepärane ja rada kuiv. Seega paistab, et selliseid üritusi on rohkem vaja tekitada. Tanel ootan uut kuupäeva !!
e28
Cardo kirjutas:Aegasid vaadates tundub, et tegu oli paduvihmase rajaga, aga Tanel mainis kohapeal, et ilm on suurepärane ja rada kuiv. Seega paistab, et selliseid üritusi on rohkem vaja tekitada. Tanel ootan uut kuupäeva !!
Aga me ei läinudki sinna ju iga sekundit püüdma, rohkem niisama lõbusalt aega veetma. Enamvähem tänavakonditsioonis e21ga ilmselt väga palju kiiremini muidugi ei sõida ka (istmes on raske püsidaSmurff kirjutas:Saan ma õigesti aru, et Tanele28 oli ajaga 0.57.19 raja kiireim?

e12, e21 Baur, e46 Alpina, e85, e90 Alpina, f25 Alpina