Huvi pärast uurin, millisesse ebay regiooni kaup oksjonile läheb? Tahaks hirmsasti teada, kuidas müük seal edeneb. Üle ookeani läheb istmete saatmine vist arutult kalliks, neid sealgi saada. Palju odavam ei ole saatmine ka GBsse ja Saksa.
Mis hinda nende eest Eesti pinnal küsitakse?
Vabandan kui pisut segast ajan aga minumeelest on see täiesti tavaline e28 m535 sisu mis musta nahaga. Mul endal seisab ka pööningul üks m535 salong täies ulatuses, see küll sinine tekstiil aga samamoodi märgid istmetes ja puha (neid märke saab osta ning ka vajadusel tavalistele sportistmetele paigaldada). Samasugune must nahksisu on Taneli 535 s, aint märgid puudu mis saab lisada kui nn M sisu tahta. Keskkonsooli võib igaüks lasta nahaga üle õmmelda. Kui selget kinnitust ei ole et sisu päris M5 seest, ei ole mõttet M5 sisuna seda reklaamida ka.
Mul jah põhimõtteliselt samasugune sisu seismas, see küll haruldane aga mitte väga haruldane.
Väga haruldased on korralikud recaro sport istmed.
Edu müügis.
edit: Ma seda sisu ei müü mis mul seisab
Viimati muutis tanele28, 06 Juul 2010 18:47, muudetud 1 kord kokku.
tõnis kirjutas:Vabandan kui pisut segast ajan aga minumeelest on see täiesti tavaline e28 m535 sisu mis musta nahaga. Mul endal seisab ka pööningul üks m535 salong täies ulatuses, see küll sinine tekstiil aga samamoodi märgid istmetes ja puha (neid märke saab osta ning ka vajadusel tavalistele sportistmetele paigaldada). Samasugune must nahksisu on Taneli 535 s, aint märgid puudu mis saab lisada kui nn M sisu tahta. Keskkonsooli võib igaüks lasta nahaga üle õmmelda. Kui selget kinnitust ei ole et sisu päris M5 seest, ei ole mõttet M5 sisuna seda reklaamida ka.
ehk on veel pööningul see sportsisu alles? esiistmeid otsin nimelt.