Tänud kõigile heade sõnade eest ja Nuga-le harimise eest, sest kui päris aus olla siis e21-st ja m10 mootorist ei tea ma just väga palju
Järve Selveri kandis liiklen jah suht tihti, kuna ise elan Järvel ja töötan Nõmmel. Ning kuna auto on igapäeva autona kasutusel, siis võib seda autot seal päris tihti kohata
Eile lõuna ajal olin jah ark-is, registreerisin auto oma nimele. Jube uimane on hetkel arki töö, uus süsteem, umbes 2 tundi ootasin.
Lisaks neile infoks kes veel ei tea, siis kui auto ostate, siis enam ei saa elukohta "suvaliselt" valida (odavama kindlustuse sooviga), auto passi läheb teie rahvastikuregistri andmetes olev aadress.
Auto värviks on jah samuti Kastanienrot-metallic.
Hr Sirgi käes oli see auto umbes aasta, enne seda oli 13a vanema härra käsutuses, kes sõitis selle ajaga kõigest 47 000km ja oli kurtnud et bmw võtab kõvasti kütust 10L sajale aga tal lada võtab 8

Enne seda oli auto 2a veel ühe omaniku käes, ehk siis auto toodi Eestisse 1992 ja mina olen nüüd neljas omanik
Tegemist auto juures leiab, nagu iga vana masinaga, aga seepärast me ju vanade autodega tegelemegi

Esmases järjekorras tuleb suurem nn. tavahooldus, õlide-filtrite-küünalde vahetus. Ülevaatus tuleks samuti lähiajal ära teha, oletatavalt läheb puhtalt läbi, kuna mina küll mingit takistust ei leia

Samuti tuleb vahetada uste-luukide tihendid (kuna laekasse ja kundepoolsele põrandale tekkib vesi) ja kütusetorustik uute vastu. Armatuur tahaks vahetust kuna praod sees ja juhiiste tahaks parandust (õnneks olid istmetel lambanahksed katted, mis säästsid neid, aga mulle meeldib originaalne sisu rohkem

), aga need on suht tüüpvead. Samuti võiks täiesti roostevaba välimuse nimel vahetada esitiivad ja karbid, ning ühel tagumisel sisekoopal on kaks augukest ja ühe tagumise tule all on väike roosteplekike. Aga see kõik suht norimine sest üldiselt on kere väga heas seisus, kandev osa, uksed, kapott, pagass, aknate ümbrus, lantsekad, tagumised kannud, tagatiivad, kõik need on roostest täiesti puhtad
Hetke seisuga olen mina teinud autole suurema sise- ja välispuhastuse, kui muude tegemiste kõrvalt aega leian siis löön vaha ka selga, siis läigib nigu pühademuna
Samuti paigaldasin autole signalisatsiooni, et suksu mind hommikul ikka akna all ootaks, mingil ajal panen keskluku ka peale, siis säästab võtme kulumist
Juhul kui kellegil on pakkuda korralikku armatuuri, beeze esiistmeid, tagumist aknalauda koos kardinaga (ei ole kindel kas e21-l üldse on midagi sellist), bbs või alpina 14-15" valuvelgi, siis võite julgelt PS-i pakkuda
Samuti võib vihjata kust võiks leida soodsalt e21 uste-luukide tihendeid ja kütusetorusid. Igaksjuhuks võiks mainida ka kust leiaks e21-le uue kütusepaagi, peale UM-i kus ühe paagi hind oli u.9k