BMW E12

Vestlused vabadel, aga siiski vanu BMW'sid puudutavatel teemadel.
Vasta
Tanel S

BMW E12

Postitus Postitas Tanel S »

Tere.

Olen gümnaasiumi lõpetaja ning hakkab tekkima vajadus omada isiklikku autot. Olen selline pigem vanemate retro-autode fänn. Need esimesed 5 seeria esindajad on nüüd huvi hakanud pakkuma.

Küsiksin, et mis te sellest motors24.ee müügis olevast e12 arvate? Kas keegi on kohal käinud ja teab öelda mis seisus ta täpselt on? :P
tanel

Postitus Postitas tanel »

Kas mõtled seda masinat:
http://auto.motors24.ee/vehicles/241820 ... &sort=paid
Kui nii, siis siin teemas on seda korra juba mainitud ja seda juba pool aastat tagasi. Siis oli hinnaks 7000.-
http://www.e21.ee/forum/viewtopic.php?p=36421#36421

Kui eesmärk on hankida pigem igapäevasõiduk, siis isiklikult vaataks pigem näiteks sysi pakutavat E12-t.
http://www.e21.ee/forum/viewtopic.php?t=4389
Soetushind on tõenäoliselt kõrgem, kuid paar aastat väljas seisnud masina tänavakõlbulikuks muutmine ei pruugi sugugi odavam tulla.
Tanel S

Jaah enne uurisin ka seda valget kuid seda raha mul hetkel võtta pole.. :(
Samas tahakski lihtsalt omada ja nokitseda kuniks lõpuks saab ta garaazist uhke tundega välja ajada. Võib olla, et seda tunnet ma kogeda tahaksingi.

Seega tahaks väheke pindmist roostet lihvida :lol: Mida vähem seda parem muidugi..
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

Seda teemat on siin foorumis lahatud (ja omal nahal kogetud) kümneid ja kümneid kordi.

Lühidalt minu soovitus kõigile nokitsemishuvilistele - tuleb osta võimalikult korralik auto KOHE, mitte hakata jalgratast uuesti leiutama. Mina olen selle korra oma elus läbi teinud oma 323i näol ja sinna kulunud aeg ja raha pole kaugeltki väärt seda lõpptulemust (minu silmis).

Seega soe soovitus - pane raha kõrvale ja kannata veidi. Proovi nt lõpukingiks saadud raha (kui seda on) kõrvale panna, suvel kuskil tööd leida (praegu arvatavasti pole see küll kõige lihtsam) ja osta kohe võimalikult meelepärane ja võimalikult hea kere ja komplektsusega auto. '

Võtku see siis kolm kuud, kuus kuud, aasta või isegi paar - usu mind, see on seda väärt.

Mina ostsin ka ülikooli alguses odava ja väga halvas korras auto, käisin suviti ehitusel ja muul ajal koolikõrvalt tööl, kulutasin palju nädalavahetusi raha teenimiseks ning parendasin võimaluse piires seda autot. Lõpuks sain ikkagi auto, mis on küll auto - aga oleks oluliselt parem, kui ma oleks kohe alguses nii talitanud, nagu praegu tagantjärgi targana oskan soovitada :)
Kasutaja avatar
lamp

Postitus Postitas lamp »

Eks ta nii ole et alguses kohe vöimalikult hea masin välja otsida. Aga kui kangesti mingit liikurit vaja siis alguses ju alati vöimalus osta midagi muud n asenduseks ja hiljem kui raha rohkem siis juba soovitud autot vaadata.
Ise alustasin suht sama moodi, 2 autot läks ennem aega kui hai sai ostetud, seda suurem väärtus autol oma silmis on kui saamisega ka vaeva nähtud
e28 528i & e21 316
e21 315 & e6 2000
Saab 900c
Tanel S

Selge. Nii vist peakski talitama. Tõite mu maa peale.
Tänud nõuande eest.

PS sysi võtan teie auto selleks sihiks :lol: esialgu :P
Vasta