Seda teemat on siin foorumis lahatud (ja omal nahal kogetud) kümneid ja kümneid kordi.
Lühidalt minu soovitus kõigile nokitsemishuvilistele - tuleb osta võimalikult korralik auto KOHE, mitte hakata jalgratast uuesti leiutama. Mina olen selle korra oma elus läbi teinud oma 323i näol ja sinna kulunud aeg ja raha pole kaugeltki väärt seda lõpptulemust (minu silmis).
Seega soe soovitus - pane raha kõrvale ja kannata veidi. Proovi nt lõpukingiks saadud raha (kui seda on) kõrvale panna, suvel kuskil tööd leida (praegu arvatavasti pole see küll kõige lihtsam) ja osta kohe võimalikult meelepärane ja võimalikult hea kere ja komplektsusega auto. '
Võtku see siis kolm kuud, kuus kuud, aasta või isegi paar - usu mind, see on seda väärt.
Mina ostsin ka ülikooli alguses odava ja väga halvas korras auto, käisin suviti ehitusel ja muul ajal koolikõrvalt tööl, kulutasin palju nädalavahetusi raha teenimiseks ning parendasin võimaluse piires seda autot. Lõpuks sain ikkagi auto, mis on küll auto - aga oleks oluliselt parem, kui ma oleks kohe alguses nii talitanud, nagu praegu tagantjärgi targana oskan soovitada