Bmwfans näitab mul puksi läbimõõduks 44 mm.
Aga ilmnes üllatus, et uued puksid lähevad ühele õõtsale sõrmega lükates vabalt sisse. Oleks vaja nagu suurema diameetriga pukse.
Võimalik, et üks õõts on vahetatud mingi teise aastakäigu oma vastu, millel suuremad puksid? Kahtlane asi.
Küsin siinsamas igaks juhuks veel ühe küsimuse. Puksidel on üks ots pikemalt väljas. Kuhu suunda need tuleb jätta? Näen siin internetis mitmeid variante .
Need puksid on õiged mina ise endal vahetasin ka ära ja nad lähevadgi lihtsalt sinna vahele.Pikem pool jääb sisse poole.Muidugi ei tohi ta seal sees logiseda.
Variandid, mis peast läbi käivad hetkel:
1) Puksid on valed/praagid saadetud (suht vähetõenäoline, ülejäänud 2 puksi sobisid).
2) Õõts on vahetatud mingi muu aastakäigu vms oma vastu (see oleks ok, sest siis leiaks vast mingid teised puksid). Samas, miks peaks üldse BMW muutma seda diameetrit nii väikese suuruse võrra?
3) Keegi on õõtsa puksiaugud suuremaks puurinud. Aga kust ta leidis sinna puksid? Vanad puksid olid tihkelt sees.
Õõtsasid võrreldes on fondid ja tekstid teise stiili/asetusega.
Ja parempoolne tagumine koobas on autol pahteldatud. Sinna on mingi avarii toimunud kunagi. Äkki on siis õõtsaga midagi juhtunud ja see on vahetatud.
Suht nõme, kui pean hakkama teist õõtsa otsima,puhastama ja värvima jälle.
Suure puksiga õõtsad on kõik ühesuguse puksiga. Seda nii e28 kui ka e34 juba. Olen korduvalt kasutanud e28 all e34 õõtsasid ning e28 õõtsapuks on läinud e34 õõtsale.