siuke probleem siis,e28 2.0 mootoril ei lange pöörded alla 1600,olgugi et reguleerimi kruvi täiesti kinni keeratud..alguses kontrollisin kas saab õhku juurde kuskilt aga minu imestuseks ühte voolikut eemaldades selgus hoopis et on õhu puudus...mis võib seda põhjustada?
(praegu küll mootor omadega läbi kuna klapp peksis kolvile augu sisse aga kui uue mootori peale saan siis vaja see probleem ikkagi kõrvaldada)
...OLEN KOOLILAPS...raha napip...vaatan kuidas plokikaane tihendi rihma õlifiltri osta saan:P pole ressursse praegu et osta 2.8....aga kunagi kindlasti kui kere veel kannab.
MAGER kirjutas:...OLEN KOOLILAPS...raha napip...vaatan kuidas plokikaane tihendi rihma õlifiltri osta saan:P pole ressursse praegu et osta 2.8....aga kunagi kindlasti kui kere veel kannab.
otsid uut mootorit v hakkad vana lappima.nigu arusain sis kolb puru v.kui otsid teist mootorit sis ehk üks pakkuda kõik olenev,mootor on veel e34 kere peal ning töökorrasmõnda aega tagasi tehtud sel ka kõik hooldused.kui huvi sis võta pmi kaudu ühendust.