K: Küsimus Saksamaalt asjade toomise kohta ! ! !
K: Küsimus Saksamaalt asjade toomise kohta ! ! !
Kas kellelgi on tutvusi, kes käib Saksamaa vahet mõne kaubiku või universaal kerega autoga? On vaja Düsseldorfist mõned asjad ära tuua. BMW 750 highline-i tagumine iste, kaks esimest istet+tagumine keskkonsooli osa. Maksaksin toomise eest 1500.- krooni. Kellel sinna poole niikui nii asja, siis väikseks abiks ikka see raha sõidul oleks.
Asjaga suhteliselt kiire !
Ootan arvamusi ja vastuseid !
Asjaga suhteliselt kiire !
Ootan arvamusi ja vastuseid !
850Ci
-
- Kontakt:
Viimati muutis Priit Peljo, 23 Okt 2009 18:45, muudetud 1 kord kokku.
Hind:????
hea nali Smurf, mina maksan juba 2000 kr pluss käibemaks kui transpordifirma toob mulle 1 euroalus! Ja see on ülisoodne hind!!!
Räägimata sellest, et keegi peab seda ettevaatlik pakkima. Tiiru kaubikuga läheb sulle keskeltläbi alates 10000 krooni maksma, ja julgen öelda, et kaubik on täis kui on korralik pakkitud highline sisu sees!
Arvan, kui mina otsin Saksa klubikaaslane kees viib sulle sealt kaup ära ja hoiab kaup edasi siis on kulud juba vähemalt 100 Euro!
Era võta isiklik palun - küsisid arvamus - ja ma ütlesin ainult minu arvamus.
Räägimata sellest, et keegi peab seda ettevaatlik pakkima. Tiiru kaubikuga läheb sulle keskeltläbi alates 10000 krooni maksma, ja julgen öelda, et kaubik on täis kui on korralik pakkitud highline sisu sees!
Arvan, kui mina otsin Saksa klubikaaslane kees viib sulle sealt kaup ära ja hoiab kaup edasi siis on kulud juba vähemalt 100 Euro!
13. August 1918, der Tag der unser Leben veränderte!
Re: Hind:????
Arvamused loomulikult kõik teretulnudBaur TC kirjutas:hea nali Smurf, mina maksan juba 2000 kr pluss käibemaks kui transpordifirma toob mulle 1 euroalus! Ja see on ülisoodne hind!!!

Asjade pakkimisega ei pea tegelema, sellega tegeleb müüa, kes Düsseldorfis asjad nii pakib nagu ma ütlen talle.
Loomulikult kui ainult highline-i sisu peaks tooma, siis on minu poolt pakutud summa ikka väga väike. Kuid kui keegi niikui nii sealt poolt tühjalt tagasi tuleb, siis on minu meelest abiks ikka.
Aga olen juba saanud 2 privaatsõnumit sellega seoses. Tundub, et keegi on ikkagi huvitatud mu tagasihoidlikust summast

850Ci
-
- Kontakt: