Iff 635csi -83
Pesu kuivab 

Viimastel piltidel on 750ne pidurisadulad ja kettad enne uuenduskuuri. Hetkel on supportid juba värvitud ja uued kettad-klotsid ootamas. Supportitele lähevad külge ka remontkomplektid. Eks näis kui palju pidurid muutuvad võrreldes vanadega. Mitte, et ma enam eriti mäletaks kui hästi vanad täpselt pidurdasid:P

Viimastel piltidel on 750ne pidurisadulad ja kettad enne uuenduskuuri. Hetkel on supportid juba värvitud ja uued kettad-klotsid ootamas. Supportitele lähevad külge ka remontkomplektid. Eks näis kui palju pidurid muutuvad võrreldes vanadega. Mitte, et ma enam eriti mäletaks kui hästi vanad täpselt pidurdasid:P
635csi
Mõnus meenutus, kusjuures ei pannud küll selle looga seda autot kokku. Kuigu mulle vist Tõnis midagi mainis ka et sellel autol olla olnud kunagi mingi suur mootor peal.
Igatahes asjast ka, mul on uuel rahvarullikal selline number:

Ma küll ei tea kuidas need asjad käivad, aga reg. numbreid on vist kuidagi võimalik müü/ vahetada jne. sest huvilisi on mitu. Ise ma näeks seda numbrit sinu auto külje
Samas kui sa oled ebausklik, siis ei tasuks peale panna
Igatahes kui on soovi ja tead täpsemalt, kas ja kuidas on numbri vahetused võimalikud, siis anna märku.
Igatahes asjast ka, mul on uuel rahvarullikal selline number:

Ma küll ei tea kuidas need asjad käivad, aga reg. numbreid on vist kuidagi võimalik müü/ vahetada jne. sest huvilisi on mitu. Ise ma näeks seda numbrit sinu auto külje

BMW E91 320D 07/2010
-
- Kontakt:
http://www.e21.ee/forum/viewtopic.php?t=3024Iff kirjutas: Oleks kellegil pakkuda ntx 635 CSI siis võibolla isegi mõtleks
ta mõtlesikka numbrimärki 635 CSIPriit Peljo kirjutas:http://www.e21.ee/forum/viewtopic.php?t=3024Iff kirjutas: Oleks kellegil pakkuda ntx 635 CSI siis võibolla isegi mõtleks
-
- Kontakt:
Sorry OT aga mina ka numbrimärki mõtlesinToivoku kirjutas:ta mõtlesikka numbrimärki 635 CSIPriit Peljo kirjutas:http://www.e21.ee/forum/viewtopic.php?t=3024Iff kirjutas: Oleks kellegil pakkuda ntx 635 CSI siis võibolla isegi mõtleks

Vihje oli, et :
635CSI märk ju juba kasutuses ja vaevalt seda odavalt endale saaks.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.htmlIff kirjutas:Oleks kellegil pakkuda ntx 635 CSI siis võibolla isegi mõtleks
AUTO ON MÜÜDUD! MÜÜGIS ON SELLE AUTO REGISTREERIMISNUMBER: 635CSI
Võimalus on antud

e28 528iA '84
Mõtlesin, et tõstan natuke teemat, kipub teine unustustehõlma vajuma muidu
Auto ehitus on vahepeal suht soiku jäänud tegelikult. Auto on nüüdseks oma ratastel, peale sisu ja väliste iluvidinate on enamvähem kokku pandud. Lille juures sai taastatud LSD ning amortideks said tellitud bilsteini b6-d,samuti uuendatud täielikult kogu käiguhoovastiku kuluvad osad. Nagu tähelepanelikumad foorumilugejad teavad siis vedrude kõrguse valikuga sai väheke alt mindud, praegu on auto keskmise jeep`i kõrgune
Hetkel ei hakka sellega pead vaevama, küll jõuab tegeleda kui sisu sees on ja auto lõplikult kokku pandud.
Mõned pildid kes ei ole vaadanud, rohkem pilte on albumis

Eriti tähelepanelikud lugejad leiavad piltidelt ühe vastuolu, nimelt paistavad sealt amortidena veel b4-d. Olid teised juba ostetud ja auto all kui pakuti b6-i hea hinnaga ja siis sai ka nende kasuks otsustatud

Mõned pildid kes ei ole vaadanud, rohkem pilte on albumis

Eriti tähelepanelikud lugejad leiavad piltidelt ühe vastuolu, nimelt paistavad sealt amortidena veel b4-d. Olid teised juba ostetud ja auto all kui pakuti b6-i hea hinnaga ja siis sai ka nende kasuks otsustatud
635csi
Sai siis lõpuks auto koju toodud peale mitut aastat Tõnise juures. Autole oli see päris hea test, peale kokkupanekut pole temaga ju pikemat maad sõidetud. Olgu öeldud, et midagi ära ei lagunenud ja koju jõudsime ilusti. Teibituuning kukkus ka päris huvitav välja, ei tea mida miilits arvanud oleks
Edasised plaanid: esimese asjana tehakse siin uus lagi, siis saab klaasid ka ette panna korralikult. Esimene tuleb uus muretseda, on teine päris läbi
Mõni pilt ka enne Tõnise juurest sõitma hakkamist:

Loodetavasti on mul nüüd tihedamini põhjust siia kirjutada. Kui auto kodus eks siis vast midagi ikka tehtud saab aeg-ajalt

Edasised plaanid: esimese asjana tehakse siin uus lagi, siis saab klaasid ka ette panna korralikult. Esimene tuleb uus muretseda, on teine päris läbi
Mõni pilt ka enne Tõnise juurest sõitma hakkamist:

Loodetavasti on mul nüüd tihedamini põhjust siia kirjutada. Kui auto kodus eks siis vast midagi ikka tehtud saab aeg-ajalt
635csi