525e 2.7 mootori tühikäigu pöörded kõiguvad

Kõik tehnilised küsimused.
Vasta
Karl

525e 2.7 mootori tühikäigu pöörded kõiguvad

Postitus Postitas Karl »

Tervist! Sai endale soetatud üks kihvt e28. Tegu siis foorumikasutajalt Omega ostetuga.
Probleem on siis selline, et tühikäigul(umbes 1000 p/min, minu arust veidi kõrged) pöörded kõiguvad veidi. Lisaks sellele kütusekulu näidik näitab kas maksimum kulu või siis 0. Ja ma arvan, et kütust kulub "öko" mootori kohta ka ivake palju. Maantel läheb 8-9 l sajale ikka ära(ja ma olen kerge jalaga).

Kas keegi oskaks aidata, et milles viga võib olla? Mina kahtlustaks vigast õhulugejat, sest mootori juhtplokk ja kütusekulu lugeja sealt ju andmeid võtavad. Lõdvikud vaatasin ka üle ja need olid heas korras.
omega

Postitus Postitas omega »

Tsau :) , õhulugeja olen juba vahetanud teise auto pealt, kus pöörete kõikumist ei esinenud. Ja lambda on ka uus. Soovitan minna diagnostikasse, sest arvan, et viga mootori ajus, mis tuleks nullida, kui see on võimalik. Või siis teist samasugust aju proovida.

Autost on muide mul ikka veel jube kahju, et müüsin :cry: , varsti tulen vist sulle külla ja....
E34 & E32
Karl

Postitus Postitas Karl »

Õhulugeja paistis pealt vaadatune tõepoolest suhteliselt uus olevat. Tänan soovituse eest ja ilmselt tuleb siis lähiajal diagnostika tee jalge alla võtta.

Autoga olen ma isegi väga rahul. Hea ja ilus auto on. Peale pesulas käimist nägi ikka väga kena välja
Vasta