Erilist ostuhuvi küll ei ole aga siiski küsin. Kas tegu on originaal Alpinaga, või mõne replicaga? Kui on originaalid, kas "vapiga" keskavade kapslid/korgid on ka olemas?
Veljed on originaal , alpina kirjad on sisse valatud.
Kahjuks kapsleid pole.
Üks pilt konkreetsetest velgedest ! (pildil 3, tegelt on neljas ka.)
Esimene on 6" lai ja tagumised 7")
Natukene puhastasin velgi tolmust ja lasin 3 kulunud rehvi maha võtta!
VELJED EI OLE PILDIL PUHTAD VAID LIHTSALT LAPIGA ÜLE KÄIDUD.
Natuke garaazis nühkida ja saab ilusaks.
KUULUTAN VÄLJA ENAMPAKKUMISE, KES ROHKEM PAKUB SAAB OMALE.
Pakun 100.- velje eest, ehk siis 400.- kokku. Eeldusel, et on ikkagi sirged ja oluliste vigastusteta. Jama on see, et tehasest ette nähtud rehvimõõtu e24-le 205/70 enam Eestist praktiliselt saada ei ole.
Tuli välja et need kitsamad ei olegi alpinad vaid lihtsalt mingid tavalised originaal bmw veljed.
Pildil esimesed on alpinad ja 7" laiad. Tootjaks on Ronal.
Hiljemalt homseks õhtuks tahaks lahti saada, kuna siis lähen Soome ära.
Kogu krempli võin 500.- krooniga ära anda kes täna/homme ära ostab.
Homme õhtul viin vanarauda kui müüdud ei jõua, kuna pean auto tühjaks saama ja lähen Soome ära.
Kes eraldi tahab siis ainult laiad alpinad 400.- ja teised 200.-
Masendav lugeda, ma müüsin 500.- - ga Opel Senatori 14" 5 kodaraga velgi mis olid nagu tehasest tulnud, keegi ei tahtnud, ei raatsind mitte vanarauda viia, siiamaani alles. Sellise saasta eest veel nõuda rohkemat kui vanametalli hinda on patt. Maksta mõnisada rohkem ja leiab ka samaväärseid ilusaid velgi.
aandroo kirjutas:...
Homme õhtul viin vanarauda kui müüdud ei jõua, kuna pean auto tühjaks saama ja lähen Soome ära. ...
Kui probleemiks auto tühjendamine, siis võid need veljed minu juurde hoiule tuua kuniks Soomes oled.
Tasu ma ei taha ja veljed saavad olema turvatud kohas.
Vanarauda viimise jutt seega välistatud.
Ja saad tagasi tulles velgi uuesti müüa.
Lukku?
NB!
Telefonile vastan 24h 7p
Viimati muutis Priit Peljo, 04 Sept 2009 19:26, muudetud 2 korda kokku.
Sa Cardo peaks ju teadma, et nimi müüb. Kui su müüdavad veljed oleksid olnud Irmscher'i kirjadega (ma ei tea, kas selliseid on) siis oleksid need läinud Opeli meestele, kui soojad saiad. Sellise suht viletsas seisus ja kapsliteta Alpina täiskomplekti hind läheks saksa ebays vähemalt paari-kolmesaja euroni. Hetkel seal 13" 4x100 ilma kapsliteta ja krunditud komplekt on üle 300 ja paar päeva oksjoni lõpuni.
Müüjal soovitaks Alpina'id siiski mitte metallikokkuostu viia. Lükka voodi alla hoiule Lahti saad neist ikkagi kunagi. Ronalid pole just palju väärt. Kui siis kellelegi, kes on oma kõveraks sõitnud.
Naljatilk. pigem oled nõus viima heal juhul 300 eest vanarauda, kui anda 400 eest kellegile kes neist ka kasu saaks.
ehtne näide olukorrast: ei taha ise, ei anna teistele ka.
edu müügiga
In the end everything will be ok. If everything is not ok, it is not the end.