M: BMW 525e -86a. Korralik! MÜÜDUD.
M: BMW 525e -86a. Korralik! MÜÜDUD.
Rasked ajad.
Kuna mu seitsmest MITTE KEEGI ei taha, siis olen sunnitud oma E28 müüki panema. Näis kas seda keegi ikka tahab...
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=640657
Tel: 55669311, Kristjan.
Kuna mu seitsmest MITTE KEEGI ei taha, siis olen sunnitud oma E28 müüki panema. Näis kas seda keegi ikka tahab...
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=640657
Tel: 55669311, Kristjan.
Viimati muutis omega, 29 Aug 2009 22:16, muudetud 1 kord kokku.
E34 & E32
edu müümisel, aga praegusel ajal see tõesti raske..
veits üle aasta tagasi helistasin sulle ja küsisin, kas E34 on veel müügiks? vastasid et müüsid isale
ostsin siis ühe teise käest 88a E34 mis oli ikka heas korras.. hinnaks oli 20.
Täna pakuti mulle korraliku välimusega ainult esisild mitte eriti korras ja vb mingit nipet näpet veel E34 520 ja hinnaks 6..
Ning kahjuks pole E28 veel eriti haruldane ka
veits üle aasta tagasi helistasin sulle ja küsisin, kas E34 on veel müügiks? vastasid et müüsid isale
Täna pakuti mulle korraliku välimusega ainult esisild mitte eriti korras ja vb mingit nipet näpet veel E34 520 ja hinnaks 6..
sõida, aga ära mõlise
E28 on kindlasti haruldasem, kui E30 igatahes. Kuigi millegipärast on tavaliselt E30-d tunduvalt kallimad. Auto 24-s on tavaliselt müügis max. kaks E28-t ja siis mingi kümme E30-t, kohe näha kumb on haruldasem.tikk kirjutas:edu müümisel, aga praegusel ajal see tõesti raske..
Eriti hull lugu on korralike E28-tega, neid lihtsalt peaaegu polegi, vaevalt sõitvaid roostehunnikuid on muidugi rohkem.
Ja kellele E28 hingelähedane, sellele pole minu auto hind üldse kallis.
Mul isegi kaks päris tõsist huvilist juba tekkinud

E34 & E32
eks müüja asi on hind määrata, kuigi päris tõsine ostja oleks olnud esimesel õhtul rahaga ukse taga kriipimas.omega kirjutas:Hind tõusis, kuna kahtlaselt palju on tõsiseid huvilisi.
Pidin täna tulema seda autot Pärnust ostma, kuid nüüd jääb katki, vähemasti seniks kui hind jälle paigas, kui läheb ära, mis teha, ju siis polnud mulle mõeldud