Mida nüüd edasi teha, kas hakkan lahkama või paigaldan ära ja vaatan kui suur probleem selle õli läbilaskmisega on. Kas üldse annab sellist asja remontida, tihendid kuskil müüa? Keegi järsku on kokku puutunud sellise probleemiga?

Vabalt võib olla, et rõngad läbi ja kõva surve karteris. Paraku ei kaasne sellega alati suitsemist miskipärast. Samuti kui õlirõngad läbi, siis kompressioon võib olla päris hea, sest õli tihendab ära. Kas sisselaskevoolikud/gaasidrossel/sisselaskekolle on seest kuivad või õlised? Kui õlised, siis karterituulutuse kaudu surutakse liialt suure surve tõttu õliudu sisselaskesse, kus see kenasti ära põleb. Võib olla samuti seotud jõnksutamisega, viimane avaldub tüüpiliselt nõrgal osagaasil.Külmade ilmadega ilmnes jällegi käivitamisel puterdamine. Aasta jooksul maha sõidetud 5000km olen õli peale valanud 1l, mis on ilmselgelt liiga palju aga sinist suitsu ma veel ei näe. See on tõenäoliselt puterdamisega seotud. Ka ühtlast sõitu on suhteliselt ebameeldiv teha kuna kergelt gaasi lahti lastes kipub jõnksutama- selle tembeldan kaa õlikulu alla. Kui sõidan, siis ikka ohtralt gaasipedaali tarbides , et ei tunneks jõnkse. Kas siin on tegemist plokikaane remondiga või kaasneb sellega veel midagi?
Küsiks, et miks peaks juhtuma, et tagaots läheb madalamaks kui esimene. Teiseks, kui ka läheb, mis selles halba on? Igatahes tuleks vältida olukorda, kus ühel sillal on madaldus (jäigad vedrud) ja teisel mitte. Vedrustuse tasakaal läheb nii paigast ära ja auto käitumine piirsituatsioonis muutub väga palju (halvemaks).Madaldusega seoses peaks ka vist tabumistele vedrudele midagi vahele panema, et välistada olukorda kus tagaots on madalamal kui esimene. Mida seal kasutada?
Mis diagostik vahelejätmise põhjuseks ütles?Jagaja kaas+ rootor on vahetatud, samas juhtmed ja küünlad vahetamata, diagnostik kiitis nad heaks.
Tee lihtne katse - tõsta tungiga üks tagumine ratas ülesse, käik võta välja.karlerik kirjutas:Nüüd olen võtnud pähe, et olen LSD-diffri otsa sattunud, oh seda õnne. Eks ma proovi seda asja veel, äkki ikka ei ole. Aga peab mainima, et see on üks ääretult lõbus ülessanne