Üle kolmesaja krooni maksis, võiks natuke odavam olla küll, aga poleAmmy69 kirjutas:Selline küsimus,et palju akualune plekk maksis, mõtlen et peaks ise ka terve panema.
Kristjani e28 525e -86.
Paneks siis jälle pilte vahepealsetest tegemistest
.
Kapotiga tegelemine:
Pahteldamine:

Krunt:

Alt krunditud ja nühitud:

Siis ka värvitud:

Siis ka pealt värvitud, aga värv segati valesti ja peab nüüd uuesti värvima
:

Vasakpoolse tiiva suutsin värvieemaldajaga suht nässu keerata ja nüüd on vist ainus võimalus traatkettaga haljaks lasta, et sellest vanast lahtisest ja kobrutavast värvist lahti saada:

Aga selle-eest on parempoolne tiib ilusti krunditud ja juba ka nühitud värvimiseelsesse seisukorda
:

Tellisin ka uue Klockenholmi esipõlle :

Epokrunt nüüd peal, homme lasen kivikaitsme ja veel natuke krunti:

Kapotiga tegelemine:
Pahteldamine:

Krunt:

Alt krunditud ja nühitud:

Siis ka värvitud:

Siis ka pealt värvitud, aga värv segati valesti ja peab nüüd uuesti värvima

Vasakpoolse tiiva suutsin värvieemaldajaga suht nässu keerata ja nüüd on vist ainus võimalus traatkettaga haljaks lasta, et sellest vanast lahtisest ja kobrutavast värvist lahti saada:

Aga selle-eest on parempoolne tiib ilusti krunditud ja juba ka nühitud värvimiseelsesse seisukorda

Tellisin ka uue Klockenholmi esipõlle :

Epokrunt nüüd peal, homme lasen kivikaitsme ja veel natuke krunti:

E34 & E32
Tänased ja eilsed tegemised.
Esipõll värvitud ja alt mastiksiga kaetud:

Esituled said uuenduskuuri koos raamidega. Nende esitulede ennastega aga oli vahepeal suht palju jamamist
, kuna praagid olid need tuled, mis mulle esimesena saadeti. Siis saadeti mulle kaks uut tuld, millest üks oli jälle praak. Kolmas kord saadeti õnneks juba suht õnnestunud tuli. Nii et olge ettevaatlikud nende tulede tellimisel acar.ee -st
!

Ja esipõlle ning tuled panin täna ka külge :

Isegi põlevad ka
:

Esipõll värvitud ja alt mastiksiga kaetud:

Esituled said uuenduskuuri koos raamidega. Nende esitulede ennastega aga oli vahepeal suht palju jamamist

Ja esipõlle ning tuled panin täna ka külge :

Isegi põlevad ka

E34 & E32
Eee, alles eile värvisin matt mustaga üle jah, kuna muidu nägid jube pleekinud välja. Plastikukrunt läks ka ikka enne alla.raunz kirjutas:Väga ilus (Y)![]()
Kas tuledevõred värvid kah mustaga üle või paned niisama ette?

Siis vahetasin vahelduseks ka parempoolse veovõlli kaitsekummid ära, kuna üks oli täitsa katki:

Tiivad said ka täna värvitud

Viimati muutis omega, 20 Juun 2009 01:42, muudetud 1 kord kokku.
E34 & E32
Tahaks ikka udukad panna, aga pole veel neid ostnud, keegi ei paku ka. Praegu jäävad augud sinna, kuni udukad saan.Ebling kirjutas:Muidu ilus puhas pilt, aga mis sa esipõlle udutulede aukudesse paigaldad? Kas udukad või tekitad sinna midagi muud?
Mingid tänased spioonifotod

Velg mulle ei meeldi
E34 & E32
Tiib sobis täitsa hästi jah, natuke vajas painutamist mõnest kohast.
Nüüd aga tekkis väike probleem. Käisin eile proovisõidul ja selgus, et ma ei saa ikka nende 225/60 rehvidega sõita, sest tagant käib vastu logarit tiivaserva juures
. Eest käib ka pööramisel pisut vastu.
Nii et, kui ma kuskilt kelleltki laenuks norm. rattaid ei saa, siis ma pean jälle need mm mõõdus veljed alla panema. Kaks rehvi jääksid sel juhul suht slikid, teised kaks jääksid isegi mingi mustriga - leidsin garaažinurgast...
Nüüd aga tekkis väike probleem. Käisin eile proovisõidul ja selgus, et ma ei saa ikka nende 225/60 rehvidega sõita, sest tagant käib vastu logarit tiivaserva juures
Nii et, kui ma kuskilt kelleltki laenuks norm. rattaid ei saa, siis ma pean jälle need mm mõõdus veljed alla panema. Kaks rehvi jääksid sel juhul suht slikid, teised kaks jääksid isegi mingi mustriga - leidsin garaažinurgast...
E34 & E32