Ostsin oma eksemplari hetke emotsioonide ajendil 2 aastat tagasi ajalehekuulutuse kaudu, kus müüdi bmw`d aastast 1980. Helistasin, küsisin mis auto on, vastus oli et vana kolmene ja hind 3000.-. Huvi pärast läksin vaatama. Pealtnäha polnud väga viga sellise hinnaga auto kohta, kusjuures oli veel tal kehtiv ülevaatus ja kindlustus 2 kuud, niipalju ma temaga muidugi ei sõitnud kuna hakkasid ilmnema vead, nagu näiteks lekkiv bensiinipaak, ja tühikäigul mitte töötamine. Hiljem avastasin ka et polnud aastast 1980 vaid on vin koodi järgi 1983.
Jätsin auto garaaži seisma, kuni selle aasta alguseni millal ma hakkasin temaga tõsisiemalt tegema. Esialgne plaan oli keretööd ära teha ja uus värvikate ning imago, hiljem kuuesilindriline mootor ka peale vaadata, või siis praegust veidi järele aidata, kuid ei tea kas on mõtet. Pärnus on vanu kolmeseid liikumises seni nähtutest ainult üks pruun 316, rohkem pole trehvanud sõidukorras olevaid masinaid, minu oma peaks saama valmis järgmine kuu, sest nii on plaanis. Veel oleks vaja üle vaadata esimesed pidurisadulad ja ja nende silindrid, vist on kinni.

(2 aastat tagasi kuskil)